به گزارش خبرنگار مهر، مردم شیعه و سنی سیستان و بلوچستان امروز در محکومیت اهانت اخیر انجام شده به ساحت مقدس پیامبر اعظم (ص)، با حضور پرشور و انقلابی خود در راهپیمایی خشم و نفرتشان را علیه این اقدام وقیحانه نشان دادند.
امروز بزرگ و کوچک، پیر و جوان، زن و مرد، با حضور پرشور در این راهپیمایی با مشت های گره کرده شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر صهیونیست و توهین به حضرت محمد توهین به کل انبیاست را فریاد می زدند و پلاکاردهایی در محکومیت این اقدام توهین آمیز در دست داشتند.
نمازگزاران سیستان و بلوچستانی با حضور گسترده در این راهپیمایی، تلاش و اقدام دشمنان اسلام را برای ضربه زدن و محو ارزش های ناب اسلامی محکوم کردند.
نمازگزاران زاهدانی پس از پایان نماز جمعه با پیمودن مسیر میدان نماز تا میدان آزادی، اعتراض خود نسبت به اقدام نفرت انگیز صهیونیست و آمریکا را فریاد زدند.
نظر شما