پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ شهریور ۱۳۹۱، ۱۰:۱۸

گاردین: احتمال موافقت مقام‌های حوزه یورو با تمدید زمان بازپرداخت بدهی‌های یونان

گاردین: احتمال موافقت مقام‌های حوزه یورو با تمدید زمان بازپرداخت بدهی‌های یونان

وزرای دارایی حوزه پولی یورو اعلام کرده‌اند که ممکن است به یونان فرصت بیشتری برای بازپرداخت بدهی‍های خود داده شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، وزرای دارایی کشورهای عضو حوزه یورو روز گذشته اعلام کردند که ممکن است به یونان زمان بیشتری برای بازپرداخت بدهی‌های خود داده شود، هر چند که با پرداخت کمک‌های مالی جدید به این کشور مخالفت کردند.


در جلسه دیروز 17 عضو حوزه یورو در نیکوزیا پایتخت قبرس نشانه‌های مثبتی از انعطلف پذیری و خوش بینی مشاهده می‌شد، هر چند به نظر می‌رسد اسپانیا درصدد ارائه درخواست رسمی برای دریافت کمک‌های مالی است.


وزیر دارایی یونان نیز اعلام کرده است که فضای موجود در مذاکرات در مقایسه با گفتگوهای پیشین بسیار مناسب‌تر است. از زمانیکه بانک مرکزی اروپا اعلام کرده است که آماده دادن وام به میزان نامحدود به کشورها برای کاهش بدهی‌های ملی آنهاست، بازارهای سهام در سراسر جهان با رشد قابل توجهی رو به شده‌اند.
 

دولت ائتلافی یونان خواستار تمدید مهلت خود برای اجرای برنامه کاهش بودجه دولتی است. هم اکنون این تهدید وجود دارد که با کاهش بودجه دولتی پانصد هزار شغل از بین برود. پیش بینی‌ها نشان می‌دهد که تا سال 2013 به دلیل تشدید بحران اقتصادی در یونان تولید ناخالص داخلی این کشور 20 درصد کاهش پیدا کند.


در این میان، دولت اسپانیا نیز با یحران فزاینده‌ای رو به رو شده است و در برخی مناطق این کشور هم اکنون زمزمه‌هایی مبنی بر استقلال برخی مناطق از دولت مرکزی شنیده می‌شود. هفته گذشته بیش از یک میلیون نفر در بارسلونا در تظاهرات خود خواهان استقلال خود شدند.

 پیش از این نیز با وجود مخالفت گسترده آلمانی‌ها برای اعطای وام به کشورهای بحران زده یورو، دادگاه قانون اساسی آلمان کمک 500 میلیارد یورویی به این منطقه را قانونی اعلام کرده بود.
 

کد خبر 1696064

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha