پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۶ شهریور ۱۳۹۱، ۱۷:۳۶

مرادمند در گفتگو با مهر:

زیرساخت‌های کشاورزی شرق اصفهان ساماندهی شود

زیرساخت‌های کشاورزی شرق اصفهان ساماندهی شود

اصفهان – خبرگزاری مهر: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اصفهان گفت: طی سال‌های گذشته زیرساخت‌های کشاورزی شرق اصفهان به دنبال خشکسالی‌ها آسیب‌های بسیاری دیده و ساماندهی این زیر‌ساخت‌ها تمام این آسیب‌ها را جبران نمی‌کند.

مجید مرادمند در گفتگو با خبرنگا مهر با تاکید بر اینکه اجرای طرح‌های کشاورزی مانند زنبور‌داری خسارت‌های وارد شده به زیر‌ساخت‌های کشاورزی شرق اصفهان را جبران نمی‌کند، اظهار داشت: آب کشاورزی باید در شرق اصفهان زنده شود و حق‌آبه بخش کشاورزی باید احیا شود و احیای حق‌آبه کشاورزی معیشت کشاورزان را جبران می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه البته ممکن است برخی از طرح‌های کشاورزی سبب اشتغال‌زایی در این منطقه شود، اضافه کرد: جهاد کشاورزی طی دو سال 25 میلیارد تومان به صورت نقدی از اعتبارات ماده 10 قانون برای جبران خسارات ناشی از خشکسالی به حساب کشاورزان شرق اصفهان واریز کرده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اصفهان با اشاره به اینکه اقدامات زیربنایی نیز اعم از احداث کانال، قنات و لوله‌گذاری با اعتباری حدود 50 میلیارد تومان در این منطقه انجام شده است، بیان داشت: طی سال‌های گذشته زیرساخت‌های کشاورزی شرق اصفهان به دنبال خشکسالی‌ها آسیب‌های بسیاری دیده است و ساماندهی این زیر‌ساخت‌ها تمام این آسیب‌ها را جبران می‌کند.

وی با بیان اینکه طی سال‌های گذشته کشاورزان شرق اصفهان به دلیل کمبود آب کشاورزی بهای سنگینی را پرداخته‌اند، افزود: کمک‌های دولت به کشاورزان شرق اصفهان اگر چه خوب است، اما این کمک‌ها جبران‌کننده خسارت‌هایی که به معیشت کشاورزان این منطقه وارد شده نیست.

مرادمند تاکید کرد: راهکاری باید برای جبران خسارت‌های وارده شده به معیشت کشاورزان شرق اصفهان مشخص شود و دولت باید بهای آبی که از کشاورزان گرفته شده و این آب در بخش شرب و صنعت استفاده می‌شود به کشاورزان بدهد.
 

کد خبر 1697484

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha