پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ شهریور ۱۳۹۱، ۱۷:۱۸

طاهری در گفتگو با مهر:

اسناد هشت سال دفاع مقدس در البرز برای دومین بارجمع آوری می شود

اسناد هشت سال دفاع مقدس در البرز برای دومین بارجمع آوری می شود

کرج – خبرگزاری مهر: معاون تحقیق و پژوهش بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس از دومین دور جمع آوری اسناد هشت سال دفاع مقدس در استان البرز خبر داد.

سید رضا طاهری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیام خبر فوق گفت: با توفیق الهی اولین مرحله از جمع آوری و طبقه بندی اسناد دوران دفاع مقدس استان البرز با استقبال بسیار خوب رزمندگان و ایثارگران استان در سال گذشته برگزار شد.

وی افزود: سال گذشته و در مرحله اول، 150 هزار سند مکتوب، صوتی و تصویری شامل وصیتنامه،‌ قطعه ادبی، دست نوشته، اسناد نظامی و اداری و پشتیبانی جنگ و تصاویر و یادداشت‌های روزانه جنگ جمع آوری شد که در بین آنها اسناد بی‌نظیری به چشم می خورند.

وی تصریح کرد: در همین راستا در سال جاری نیز دومین فراخوان اسناد هشت سال دفاع مقدس استان البرز اعلام شده و از کلیه رزمندگان و خواهران و برادرانی که به نوعی در ستاد های پشتیبانی جنگ و در جبهه ها حضور داشته اند خواسته ایم اسناد مرتبط با دوران دفاع مقدس را جهت کپی برداری به این اداره کل تحویل دهند.

طاهری اظهار داشت: با توجه به تجهیز سخت افزاری این معاونت امکان اسکن تصاویر و اسناد و یا کپی برداری از فایل های صوتی و تصویری در محل اقامت افراد مهیا بوده و یک نسخه نیز بصورت لوح فشرده تحویل شخص صاحب سند می شود.
 

کد خبر 1697539

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha