پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۶ شهریور ۱۳۹۱، ۲۰:۵۲

آسترکی:

معلولان ورزشکار به مظلومیت و تشویقهای ساده عادت کرده اند

معلولان ورزشکار به مظلومیت و تشویقهای ساده عادت کرده اند

شهرری – خبرگزاری مهر: مربی تیم ملی وزنه ‌برداری جمهوری اسلامی ایران در مسابقات پارالمپیک 2012 اظهار داشت: معلولان ورزشکار به مظلومیتها و تشویقهای ساده در کشورمان عادت کرده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا آسترکی عصر یکشنبه در مراسم تجلیل از قهرمانان معلول پارالمپیک شهرستان ری با توجه به عدم حضور مسئولان در مراسم گفت: ما به این مظلومیت ها عادت کرده ایم و در این مقطع که ورزشکاران نتیجه خوبی گرفتند، شایسته برگزاری مراسم خوبی بود.

مربی تیم ملی وزنه ‌برداری ایران در مسابقات پارالمپیکی 2012 افزود: در برگزاری مسابقات لندن، مردم و شهروندان انگلیس به نحو احسن ورزشکاران ما را مورد تشویق قرار دادند اما متأسفانه تشویق این چنینی در کشور ما جای سئوال دارد.

سازمان بهزیستی نقش اساسی در موفقیت ورزشکاران پارالمپیک داشته است

آسترکی خاطرنشان کرد: سازمان بهزیستی نقش اساسی در موفقیت ورزشکاران پارالمپیکی داشته و این سازمان برای کسانی که در حال تحصیل هستند، حمایت های گوناگونی داشته که سبب شده مسائل علمی وارد مسائل ورزشی شود.

وی ادامه داد: من نیز که خود دانشجوی رشته تربیت بودنی بودم با حمایت سازمان بهزیستی توانستم با انتقال مطالب علمی که از استادانم فراگرفته بودم تأثیری بر ورزشکاران داشته باشم.

مربی تیم ملی وزنه ‌برداری ایران در مسابقات پارالمپیک 2012 عنوان کرد: اگر افتخاری کسب شده تنها این افتخار مختص فدراسیون و مسئولان پارالمپیک نیست بلکه نتیجه تلاش بهزیستی استان تهران و شهرری نیز بوده که کمک خوبی به ما کردند.

وی یادآور شد: امیدوارم این قهرمانی ادامه داشته باشد و بتوانیم سال‌های آینده در رتبه‌های بالاتر برای کشور مقام کسب کنیم و مسئولین به ما بیشتر توجه کنند زیرا ورزشکاران ما ورزشکارانی خاص تر بودند و در یک رشته ورزشی توانستند چهار مدال طلا، یک نقره و یک برنز را برای اولین بار در تاریخ ورزشی پارالمپیک در وزنه برداری داشته و تیم جمهوری اسلامی ایران را قهرمان کنند.

کد خبر 1697693

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha