به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله معطوفی استاد دانشگاه و محقق و مولف کتابهای تاریخی گلستان شامگاه دوشنبه در جمع وبلاگ نویسان گرگانی افزود: گرگان را هیرکان، هیرکانه، ورکان و و هرکانه نامیده اند و مرکز ایالت گرگان همین گرگان امروزی بوده است.
وی اذعان داشت: در وندیداد و ویسپرد ، دوره پیشدادی شاهنامه و در کتیبه های بیستون به گرگان اشاره شده است که زمینه های استنادات مهمی هستند.
وی اظهار داشت: وبلاگ نویسان گرگانی اگر به دنبال معرفی گرگان هستند نباید کپی کاری کنند بلکه خودشان باید تحقیق کنند.
وی افزود: وبلاگ نویسان نباید دچار خود شیفتگی و غرور شوند، بیشتر بخوانند و کمتر بنویسند تا موفقتر باشند، اگر می خواهید مقام گرگان را بالا نگه دارید باید به نکاتی چون گویش گرگانی که ریشه در فارسی دری دوره ساسانی دارد، باورها و اعتقادات کهنسالان و مرگ این اعتقادات و ضرب المثلها توجه کنند.
علی نصیبی دبیر جشنواره وبلاگ نویسی روز گرگان نیز گفت: 204 اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که در مقایسه با سال قبل از کیفیت بالاتری برخوردار بودند.
وی ادامه داد: جشنواره با هدف شناساندن بیشتر گرگان، تحقق شهر الکترونیک و زنده کردن وبلاگ های گرگان برگزار شد و از شهرهای مختلفی در این جشنواره شرکت کردند.
نصیبی اذعان داشت: سعی شد کاری فاخر ارائه شود و با بهره گیری از تجربیات شهرهای دیگر کاری ابداعی ارائه کنیم .
وی تصریح کرد: همه ما به گرگان مدیون و میراث دار تمدن و تاریخ آن هستیم، با برگزاری این جشنواره در پی گرفتن امتیازی خاص برای گرگان نبودیم.
نظر شما