به گزارش خبرنگار مهر، سرپرست اداره ارشاد کاشمر دو شنبه شب در این مراسم اظهارکرد: جشنواره شعر رضوی امسال شهرستان کاشمر در دو بخش شعر آزاد و شعررضوی با بیش از ارسال 100 اثر به دبیرخانه جشنواره برگزار شد.
جواد روشندل اظهارکرد: پس از بررسی های به عمل آمده توسط داوران جشنواره 4 اثر دربخش آزاد و 4 اثر در بخش رضوی به استان معرفی شده است.
وی با اشاره به انتخاب این اشعار توسط داوران برجسته کشوری افزود: 4 اثر نیز در بخش دانش آموزی انتخاب شد.
در پایان این مراسم از منتخبان جشنواره شعر رضوی مشهد با حضور سعید سرابی معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تقدیر به عمل آمد.
براین اساس منتخبان بخش شعر رضوی به ترتیب مرضیه هاشم زاده، سعید تاج محمدی، فرهاد جلالی و معصومه اسکندری معرفی شدند.
در بخش شعر آزاد نیز از ادریس زاده عباس، سید حجت الله نبوی، مهری رنجبر، سیما خدادادیان و در بخش دانش آموزی، علی علی دوستی، مهدیه بیابانی، صادقه سالاری، ملیکا شوقی تقدیر به عمل آمد.
نظر شما