پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ شهریور ۱۳۹۱، ۰:۱۸

"ماریو گومز":

نمی‌توانم تاریخ دقیقی برای بازگشتم اعلام کنم

نمی‌توانم تاریخ دقیقی برای بازگشتم اعلام کنم

مهاجم تیم فوتبال بایرن مونیخ اعلام کرد بعد از عمل جراحی روی پایش در ماه اوت هنوز نمی‌تواند تاریخ دقیق بازگشت خود به میادین را اعلام کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، گومز، برترین گلزن بایرن مونیخ در دو فصل اخیر به دلیل مصدومیت نمی‌تواند برای باواریایی‌ها به میدان برود و جایگاه خود را به "ماریو ماندزوکیچ" داده که در سه بازی موفق شده سه گل برای این تیم به ثمر برساند.

گومز در گفتگو با یک روزنامه مونیخی در خصوص بازگشتش به میدان اظهار داشت: خودم شخصا نمی‌دانم چه زمانی می‌توانم بار دیگر به تمرینات بازگردم. باید هر روز شرایطم را بررسی کنم. فعلا همه چیز خوب پیش می‌رود اما فکر نمی‌کنم بیشتر از یک ساعت بتوانم روی تردمیل بدوم.

گومز فصل گذشته در رقابت‌های بوندس‌لیگا 26 گل به ثمر رساند. او همچنین با 12 گلی که در لیگ قهرمانان اروپا به ثمر رساند نقشی موثر در رسیدن تیم بایرن مونیخ به فینال رقابت‌ها داشت، جایی که بایرنی‌ها در ضربات پنالتی مغلوب چلسی شدند. گومز همچنین در رقابت‌های یورو 2012 سه گل برای تیم ملی آلمان به ثمر رساند.

کد خبر 1699571

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha