پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ مهر ۱۳۹۱، ۱۱:۰۶

رهبر در گفتگو با مهر:

هاشمی برای رفع اتهام از خانواده خود به برگزاری دادگاه فرزندش کمک کند

هاشمی برای رفع اتهام از خانواده خود به برگزاری دادگاه فرزندش کمک کند

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس هشتم بازگشت مهدی هاشمی به ایران را اقدام مثبتی از سوی وی دانست و گفت: هاشمی رفسنجانی برای رفع انگشت اتهام از خانواده خود در برگزاری دادگاه فرزندش کمک کند.

محمد تقی رهبر در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد خبر بازگشت مهدی هاشمی به کشور و اتهاماتی که متوجه وی است، گفت: توقع این است مهدی هاشمی تسلیم قانون و عدالت شود و مانند یک شهروند عادی پاسخگوی اعمال خود باشد.

وی با اشاره به سیره پیامبر اسلام(ص) در اجرای عدالت اظهارداشت : پیامبرمکرم اسلام در اواخر عمر بابرکت خود فرمودند "هرکس هر حقی به گردن من دارد از من مطالبه کند " و این رفتار به این معنا است که پیامبر خود را در مقابل حق و عدالت با دیگران یکسان می دیدند.

امام جمعه اصفهان افزود: آیت الله هاشمی شخصیت برجسته ای در نظام هستند؛ لذا توقع می رود برای رفع اتهامات از سوی خانواده خود در برگزاری دادگاه فرزندش کمک کند .

وی با تاکید بر اینکه دادگاه مهدی هاشمی نیز باید بدون هیاهو و جنجال برگزار شود، تصریح کرد: بازگشت مهدی هاشمی به ایران خود اقدام  مثبتی است که وی با تسلیم شدن در برابر قانون و پاسخ دادن به افکار عمومی می تواند این اقدام خود را تکمیل کند.

رهبر خطاب به قوه قضاییه خاطرنشان کرد: قوه قضاییه نیز باید بدون ملاحظه اینکه متهم چه کسی است و از چه خانواده ای است؛ با توجه به اسنادی که دارد دادگاه مهدی هاشمی را برای تنویر افکار عمومی برگزار کند.

کد خبر 1701528

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha