پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ مهر ۱۳۹۱، ۱۱:۴۷

پرچم آمریکا در آتش سوخت/

تظاهرات ضد غربی در لبنان/ تاکید بر مهدورالدم بودن هتاکان به مقدسات

تظاهرات ضد غربی در لبنان/ تاکید بر مهدورالدم بودن هتاکان به مقدسات

مردم لبنان در تظاهراتی ضد غربی در اعتراض به فیلم و کاریکاتور موهن صدور حکم مهدور الدم بودن عوامل فیلم موهن را خواستار شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، مناطق مختلف لبنان روز گذشته شاهد اعتراضات مردمی علیه فیلم و کاریکاتور موهن بود.

در این تظاهرات که در شهرهایی همچون بعلبک و صیدا برگزار شد معترضان توهین به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) را محکوم کردند. مردم خشمگین لبنان همچنین پرچمهای رژیم صهیونیستی و آمریکا را به آتش کشیدند.

تظاهرات در بعلبک به دعوت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان برگزار شد. در اعتراضات صیدا نیز "شیخ ماهر حمود" امام جمعه مسجد القدس نیز از مفتی عربستان سعودی و دانشگاه الازهر خواست که حکم مهدور الدم بودن تمام کسانی که در تولید فیلم موهن دخیل بودند را صادر کنند.

کد خبر 1701832

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha