به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا افشار پیش از ظهر شنبه در یادواره 165 شهید گلزار شهدای سید نظام قائم شهر اظهار داشت: دفاع مقدس تنها غریزی نیست بلکه دفاعی در برابر تهدیدهای دشمنان علیه ارزشها و اسلام است .
وی افزود: در هشت سال دفاع مقدس بسیجی های نظام جمهوری اسلامی مشابه ای ندارند، کشورهای دیگر باید از تجربیات آنها بهره مند شوند.
این مسئول وزارت کشور گفت: در کشورهای کمونیستی و سوسیالیستی مردم با زور در ارتش هستند و همه کارگران، دانشجویان و دانش آموزان عضو تشکیلات نظامی هستند.
وی به کشورهای سرمایه داری اشاره کرد و افزود: در این کشورها پول و سرمایه حرف اول را می زند و برای عضو ارتش شدن مردم حقوق بالایی دریافت می کنند.
افشار تاکید کرد: بسیجیان نظام جمهوری اسلامی نه زور و نه پول، بلکه عشق به اسلام و انقلاب داشتندکه موجب شد در شرایط جنگ که آتش دشمن موج می زد از همه سبقت بگیرند.
وی بیان داشت: آنها با رشادت و روحیه شهادت طلبی معادله جنگ را به نفع کشورمان تمام کردند.
قائم مقام وزیر کشور در امور فرهنگی ، اجتماعی با اشاره به اینکه بلوک غرب و شرق با همه امکانات، مهمات، سلاح و حمایت مالی خود ر پیروز میدان می داند اظهارداشت: پشتوانه یک ارتش همه این امکانات و تعداد نفرات است اما روحیه شهادت طلبی موجب شد تا در جنگ موفق شویم.
وی بابیان اینکه شرایط جنگ همچنان باقی است، افزود: امروز، شکل جبهه های جنگ و ابزارها تغییر کرده، فشارهای سیاسی و تهاجم فرهنگی، تحریم اقتصادی ابزارهای امروز جنگ علیه ایران هستند، ملت باید بداند ماهواره ها، فضای مجازی فرهنگ جمهوری اسلامی را مورد تهدید قرار داده اند.
نظر شما