به گزارش خبرنگار مهر، محمدیوسف سپهریراد ظهر شنبه در حاشیه مراسم نواختن زنگ آغاز سال تحصیلی جدید در آموزشگاه دادپوراین شهرستان در جمع خبرنگاران اظهارکرد: بیش از یکصد رتبه زیر هزار و بیش از 46 رتبه اول تا سوم جشنواره خوارزمی از جمله این موفقیتهاست.
وی اظهار داشت: کسب مقام اول قرائت قرآن دانش آموزان کشور و هفت مقام اول و دوم فنی و حرفهای کشور از دیگر موارد کارنامه درخشان آموزشی نیشابور است.
معاون ادارهکل استان و مدیریت آموزش و پرورش نیشابور با اشاره به استقرار نظام آموزشی 6-3-3 در نیشابور تاکید کرد: این سیستم بر اساس افکار امام راحل و مقام معظم رهبری و با هدف تربیت دانشآموزان بر اساس اسلام ناب محمدی(ص) تدوین شده است و از امسال اجرایی میشود.
سپهریراد اضافه کرد: دبستان های شاهد پسرانه و دخترانه در نیشابور با 600 نفر دانش آموز در نیشابور امسال راه اندازی شد.
وی در ادامه پیام حاجیبابایی وزیر آموزش و پرورش را در جمع حضار قرائت کرد که در بخشی از آن آمده است: سال تحصیلی جدید از سال گذشته متمایز است که تصویب، رونمایی و صدور دستور سند بنیادین آموزشی که در طول تاریخ آموزش و پرورش از سندی مستحکم برخوردار شده است از آن جمله است.
وزیر آموزش و پرورش افزوده است: راهاندازی دانشگاه فرهنگیان و 64 پردیس دانشگاهی در کشور، استقرار نظام آموزشی جدید افزایش زمان نظام دوره ابتدایی به شش سال، تغییر نظام از نمره محور به پژوهش محور، حافظه محور و افزایش یک ساعت آموزش قرآن کریم برای تمام دانشآموزان از دیگر موارد است.
نظر شما