به گزارش خبرنگار مهر، یوسف مرادلو ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه با تشویق و حمایت سرمایه گذاران در این زمینه می توان در صنایع سرب و روی با استفاده از اکسیداسیون که شمش بعنوان مواد اولیه محسوب می شود این صنعت را حفظ کرد وموجب اشتغالزایی تصاعدی شد.
وی با اشاره به اقداماتی برای جلوگیری از صدور سرمایه گذار در این زمینه از صنعت استان تصریح کرد: کسانی که قصد سرمایه گذاری در صنعت را دارند این بهترین راه حمایت از صنایع کشور و استان است.
مدیر عامل شرکت خالص سازان روی در بخشی از سخنان خود با اشاره به نوسانات نرخ ارز بنا به دلایل مختلف افزود: قیمت تمام شده شمش روی در کشور از بازارهای جهانی تبعیت نمی کند، فقط در موارد تامین مواد اولیه این مورد صدق می کند.
مرادلو سابقه در صنعت سرب و روی ایران در استان زنجان 70درصد تولیدات این صنعت را در استان زنجان عنوان کرد و افزود: این تولید با این مقدار مساوی 70درصد ارز آوری به کشور را موجب شده است.
رئیس انجمن صنایع سرب وروی ایران با اشاره به وجود 41 واحد شمش روی در زنجان گفت: 70 درصد شمش روی ایران در استان زنجان تولید می شود.
مرادلو گفت: این شرکت یکی از موثرترین شرکتهای استان زنجان است که داری اشتغالزایی 404هزار نفری است که بالای 50 درصد ارز آوری صنعت سرب و روی کشور را به خود اختصاص داده است.
مرادلو با اشاره به وجود 71 واحد تولید شمش روی در کشور افزود: این واحدها با ظرفیت نزدیک به 500هزار تن در سالجاری تولید داشتند.
مدیر عامل شرکت خالص سازان روی زنجان با بیان اینکه 100درصد تولید سرب با کیفیت با استاندارهای بین المللی کشور در استان زنجان است تصریح کرد: شرکت ملی سرب و روی ایران تنها شرکت فعال در زمینه تولید کنسانتره روی در کشور است.
وی در ادامه با اشاره به وجود مشکلات تامین مواد اولیه افزود: در حال حاضر ماده معدنی استخراجی دارای یک میلیون و800 تن است که با صددرصد ظرفیت در این صنعت کار می شود.
نظر شما