پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۶ مهر ۱۳۹۱، ۱۵:۵۱

محمودی به مهر خبر داد:

مردم شهرستانهای تهران خشم خود را در محکومیت اهانت به پیامبر(ص) اعلام می کنند

مردم شهرستانهای تهران خشم خود را در محکومیت اهانت به پیامبر(ص) اعلام می کنند

استان تهران – خبرگزاری مهر: رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستانهای استان تهران از برخاستن فریاد خشم مردم این استان در محکومیت اهانت به ساحت پیامبر اعظم(ص) و اعتراض به این اقدام سخیف در سراسر هفته آینده خبر داد.

حجت الاسلام سیدمحسن محمودی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مستکبران جهان و غلامان حلقه به گوش صهیونیسم بین الملل بدانند کاسه صبر مسلمانان در حال لبریز شدن است و آتش خشم آنها به سبب اهانتهای اخیر به پیامبر اکرم(ص) فروکش نخواهد کرد.

وی ادامه داد: توهین نشان از ضعف و درماندگی دارد؛ زمانی که آمریکا، اسرائیل، استعمار پیر انگلیس و دیگران مستکبران جهان در برابر موج فزاینده بیداری اسلامی و قدرت روزافزون انقلاب شکوهمند اسلامی احساس عجز و ضعف می کنند، دست به اقدامات توهین آمیز می زنند اما لازم است بدانند این اقدامات جاهلانه تنها سبب خروش بیش از پیش مسلمانان و آگاهی آنان می شود.

با این حرکات جاهلانه نمی توان نور پر از شکوه اسلام و چهره پر از رأفت و مهربانی پیامبر اکرم(ص) را خاموش کرد

امام جمعه موقت ورامین اظهار داشت: با این حرکات جاهلانه نمی توان نور پر از شکوه اسلام و چهره پر از رأفت و مهربانی پیامبر اکرم(ص) را خاموش کرد؛ این اقدامات فقط و فقط سبب منفورتر شدن چهره خبیث دشمنان رسول اکرم(ص) می شود.

وی افزود: مردم مؤمن و خداجوی شهرستانهای استان تهران در ادامه اعتراضات جهان اسلام به این اهانتها از امروز و نیز سراسر هفته آینده اعتراضات خود به این اقدامات سخیف را بیان می دارند.

حجت الاسلام محمودی بیان داشت: فریاد خشم مردم این شهرستانها نسبت به دنیای کفر و شرک و نفاق و ابراز ارادت به ساحت پیامبر اکرم(ص) سراسر هفته آینده در استان تهران طنین انداز خواهد شد.

کد خبر 1706584

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha