پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ مهر ۱۳۹۱، ۱۱:۱۲

عجم:

نیروی انتظامی متنوع ترین خدمات را به مردم ارائه می کند

نیروی انتظامی متنوع ترین خدمات را به مردم ارائه می کند

قزوین- خبرگزاری مهر: استاندار قزون گفت: نیروی انتظامی در کنار مهمترین رسالت خود در تامین امنیت و مبارزه با متخلفان متنوع ترین خدمات را به مردم ارائه می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با اولین روز از هفته نیروی انتظامی صبحگاه مشترک نیروهای مسلح استان صبح شنبه در محل فرماندهی نیروی انتظامی قزوین برگزار شد.

در این مراسم نیروهای مسلح مستقر در جایگاه از مقابل کلام الله مجید، تمثال بنیانگذار و رهبر انقلاب اسلامی و شهدا رژه رفتند.
 
احمد عجم در این مراسم گفت:‌ هفته دفاع مقدس بیانگر صلابت نیروهای مسلح و ایثار شهدا و رزمندگانی است که با عشق و غیرت از سرحدات کشور دفاع کردند و اجازه تجاوز را از دشمن گرفتند.
 
وی افزود: هفته نیروی انتظامی هم فرصت مغتنمی است تا گوشه ای از خدمات این نیروی مردمی که شبانه روز در تامین امنیت تلاش می کند به مردم بازگو شود.
 
امنیت بستر توسعه کشور
 
استاندار قزوین تصریح کرد: نیروی انتظامی متنوع ترین خدمات را از جمله مشاوره های حقوقی، نظام وظیفه، گذرنامه، گواهینامه، در کنار وظیفه اصلی خود در مبارزه با مواد مخدر، اراذل و اوباش برای تامین امنیت به مردم ارائه می کند که تلاش شبانه روزی پلیس ستودنی است.
 
عجم یادآورشد: امنیت بستر توسعه در کشور است و در این راستا خدمات پلیس نمود بیشتری پیدا می کند که باید قدردان آنها باشیم.
 
استاندار قزوین در ادامه گفت:‌ امروز نیروهای مسلح ما با اتکاء مردمی در مقابل دشمنان بخوبی ایستاده اند و دولت نیز به پشتوانه مردم و نیروهای مسلح مومن قادر است در مقابل رفتار نظام سلطه بایستد و آن را به نقد بکشد که باید قدر این جایگاه را بدانیم.
 
این مسئول اظهارداشت:‌ دغدغه پلیس تامین امنیت برای مردم است و اینکه این نیرو تحت فرماندهی کل قوا خدمتگزار مردم است
افتخاری است که باید شکرگذار آن باشیم.
 
عجم از تلاش های ارزشمند نیروی انتظامی در استان تقدیر کرد و گفت: از رسانه های مکتوب، خبرگزاری ها، مطبوعات و بویژه صداوسیما انتظار داریم چون گذشته در انعکاس خدمات این نیرو تلاش کنند تا مردم در جریان فعالیتهای پلیس قرار بگیرند و احساس امنیت و آرامش، امید و نشاط بیشتر کنند.
 
استاندار قزوین فرمانده نیروی انتظامی استان را فردی لایق، باتجربه و متعهد و مردمی دانست و از خدمات وی تجلیل کرد.
 
در این مراسم به خانواده شهدا، بازنشستگان و ایثارگران نیروی انتظامی استان هدایایی داده شد.
کد خبر 1707413

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha