پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۸ مهر ۱۳۹۱، ۱۲:۵۶

استاندار کردستان:

تئاتر خیابانی مریوان قابلیت های فرهنگی کردستان را معرفی می کند

تئاتر خیابانی مریوان قابلیت های فرهنگی کردستان را معرفی می کند

سنندج - خبرگزاری مهر: استاندار کردستان برگزاری جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان را بهترین فرصت برای معرفی هر چه بهتر این استان عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر استاندار کردستان در پیامی به جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان آورده است: "مایه بسی خرسندی است که بار دیگر شاهد برگزاری جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان به عنوان یک رویداد کلان هنری در استان کردستان که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان یک استان فرهنگی نامگذاری شده است، هستیم".

در ادامه پیام علیرضا شهبازی آمده است: "خوشبختانه از اولین دوره برگزاری این جشنواره تا به امروز شاهد پویایی هرچه بیشتر و تاثیرگذاری مثبت این رویداد بر ارتباط هنرمندان مختلف از سراسر ایران و برخی کشورهای خارجی با مخاطبان جشنواره بوده ایم که این مهم از یک سو معرفی قابلیت های فرهنگی استان به سایر ملل جهان و از سوی دیگر پختگی و رشد و تعالی هنر تئاتر در کشور عزیزمان را به دنبال داشته و خواهد داشت".

استاندار کردستان در بخش دیگری از پیام خود به جشنواره تئاتر خیابانی مریوان تاکید کرده است: "تئاتر به عنوان هنری انسان ساز که سرشار از عواطف و احساسات بوده و می تواند با تاثیرگذاری بر مخاطب خود بسیاری از مفاهیم ارزشمند اخلاقی و دینی را به اجتماع منتقل کند، همواره مورد حمایت مسئولان و جامعه قرار گرفته و برای مردم نجیب و با فرهنگ استان کردستان نیز برگزاری این جشنواره در شهر زیبای مریوان مایه مباهات است".

در پایان پیام استاندار کردستان آمده است: " برنامه ریزان، بازیگران و علاقمندان این هنر فاخر در هفتمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان نهایت استفاده را از فرصت مغتنم پیش آمده ببرند و با ارتقای کیفی محتوای نمایش ها در کنار تقویت بنیان های فکری و اعتقادی مخاطبان خود، در راستای شکل گیری جامعه ای سالم و پویا تلاش کنند".

هفتمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان از شامگاه جمعه و با حضور 31 گروه داخلی و هشت گروه از کشورها خارجی در این شهر آغاز به کار کرد.

کد خبر 1707525

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha