پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ مهر ۱۳۹۱، ۱۱:۰۸

سمرقندی:

طراحی 160 برنامه برای سال تحصیلی جدید در آذربایجان غربی

طراحی 160 برنامه برای سال تحصیلی جدید در آذربایجان غربی

ارومیه - خبرگزاری مهر: مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی گفت: برای سال تحصیلی 92-91 در حوزه‌های مختلف 160 برنامه طراحی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، ولی سمرقندی صبح شنبه در نشست تخصصی مدیران مدارس سلماس افزود: توسعه و تعمیق فعالیت‌های تربیتی و فرهنگی، توسعه عدالت آموزشی، ارتقای کیفیت آموزشی، توسعه رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش، ساماندهی و جذب و نگهداشت نیروی انسانی و توسعه مشارکت‌های مردمی و استقرار نظام جامع مدیریت عملکرد و افزایش بهره‌ وری از جمله برنامه‌های در دست اقدام برای تحول در آموزش و پرورش است.

وی در ادامه به تبیین سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اشاره کرد و اظهار داشت: امسال آموزش و پرورش برای نخستین بار با ترسیم نقشه راه، فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی و سند تحول بنیادین را اجرا می‌کند که با این حرکت عظیم دغدغه رهبری از نظر علمی و تربیتی مرتفع می‌شود.

سمرقندی ادامه داد: تاکید بر نقش ویژه الگویی معلمان و رتبه‌ بندی آنان از نظر علمی و تربیتی، شیوه‌های ارتقا، جذب و آموزش فرهنگیان، ایجاد دانشگاه ویژه فرهنگیان و جذب دانشجو و بهینه‌ سازی پرداخت‌ها بر اساس شایستگی در جهت تقویت انگیزه خدمت معلمان از دیگر اصول سند تحول بنیادین است.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی با بیان اینکه تاکنون یکهزار و 600 مدرسه استان هوشمندسازی شده است، گفت: در راستای موضوعی کردن کلاس‌های درس نیز دو هزار کلاس مجهز شده و در زمینه اتصال مدارس استان به شبکه ملی (اینترانت) رتبه اول را در کشور به دست آورده‌ایم.

وی همچنین یاد آور شد: با همکاری اعضای مجمع خیرین مدرسه‌ ساز، امسال تعهدات خیرین مدرسه‌ ساز استان به 21 میلیارد تومان افزایش یافته است و امیدواریم بتوانیم برای پانزدهمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز این تعهدات را به 30 میلیارد تومان افزایش دهیم.

کد خبر 1707540

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha