پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ مهر ۱۳۹۱، ۱۱:۱۴

خلیل زاده در گفتگو با مهر:

6 مرکز خدمات بهزیستی به سالمندان خراسان شمالی خدمات رایگان ارائه می‌دهند

6 مرکز خدمات بهزیستی به سالمندان خراسان شمالی خدمات رایگان ارائه می‌دهند

بجنورد - خبرگزاری مهر: معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی خراسان شمالی گفت: شش مرکز خدمات بهزیستی به سالمندان این استان خدمات رایگان ارائه می‌دهند.

حسین خلیل زاده به مناسبت روز جهانی سالمندان در گفتگو با خبرنگار مهر، عنوان کرد: به طور میانگین هفت تا 9 درصد جمعیت کشور را سالمندان( افراد بالای 60 سال) تشکیل می‌دهند که این رقم در خراسان شمالی حدود 7.5 درصد است.

وی با بیان اینکه سالمندان نیازمند حمایت این استان توسط نهادهای مختلفی مورد حمایت قرار می‌گیرند، تصریح کرد: بهزیستی خراسان شمالی تنها به سالمندان معلول استان خدماتی چون پرداخت مستمری، توانبخشی رایگان، بیمه تکمیلی و ... ارائه می‌دهد و در برخی موارد نیز اقلامی چون سمعک، عینک، عصا و ... را در اختیار سالمندان مددجو قرار می‌دهد.

خلیل زاده با اعلام اینکه هم اکنون 850 سالمند معلول استان تحت پوشش خدمات بهزیستی خراسان شمالی قرار دارند، افزود: شش مرکز شبانه روزی و یا روزانه بهزیستی در استان به این تعداد سالمند خدمات رایگان ارائه می‌دهد.

وی اضافه کرد: از این تعداد سه مرکز شبانه روزی خدمات بهزیستی در شهرهای بجنورد و شیروان، دو مرکز روزانه در شهرهای بجنورد و اسفراین و نیز یک مرکز ویزیت در منزل در مرکز استان فعال هستند.

خلیل زاده در مورد مرکز ویزیت در منزل فعال در بجنورد عنوان کرد: در این مرکز تیمی متشکل از پزشک متخصص، پرستار، روانپزشک و ... ماهانه حداقل یک بار به منازل سالمندان مددجو مراجعه کرده و خدمات درمانی، مشاوره‌ای، غذایی و ... را به صورت رایگان در اختیار سالمندان قرار می‌دهند.

معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی خراسان شمالی در مورد هزینه‌های خدمات به سالمندان در این مراکز با تاکید بر اینکه تمامی خدمات ارائه شده به سالمندان در این مراکز رایگان است، اظهار داشت: بهزیستی برای ارائه خدمات به سالمندان در مراکز شبانه روزی به ازای هر سالمند ماهانه 185 هزار تومان، در مراکز روزانه ماهانه 110 هزار تومان و مراکز خدمات در منزل ماهانه 83 هزار تومان یارانه پرداخت می‌کند.

از جمعیت 867 هزار نفری خراسان شمالی حدود 50 هزار نفر تحت پوشش بهزیستی استان بوده و به نوعی از خدمات مختلف این نهاد بهره‌امند می‌شوند.

کد خبر 1709233

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha