به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم وزن کشی چهار وزن نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی دانشجویان جهان عصر روز گذشته در شهر کورتین فنلاند برگزار شد که به دلیل عدم حضور به موقع نمایندگان کشورمان در سالن وزن کشی، تنها یک نفر از چهار آزادکار اوزان نخست روی باسکول رفت! بدین ترتیب کشتی گیران اوزان 55، 60 و 66 به علت اتمام وقت و اضافه وزن از شرکت در رقابتها بازماندند و فقط ملی پوش وزن 74 کیلوگرم توانست وزن کشی کند.
بنابراین گزارش، این تیم که زیر نظر فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی به این رقابتها اعزام شده بود، برای مسابقات روز نخست فقط رضا افضلی در وزن 74 کیلوگرم توانست در آخرین ثانیهها روی باسکول رفته و وزن کشی کند. وی باید فردا در این وزن که 16 شرکت کننده دارد، ابتدا به مصاف کشتی گیری از برزیل برود و در صورت پیروزی با برنده مسابقه نمایندگان روسیه و بلغارستان روبهرو خواهد شد.
ضمنا محمد سلطانی در 55 کیلوگرم، هاشم مختاری در 60 کیلوگرم و محمد یوسفی در 66 کیلوگرم به علت اضافه وزن نتوانستند در مراسم وزن کشی شرکت کنند.
به گفته مسئولان تیم کشتی آزاد دانشجویان ایران، عدم اعزام به موقع اتوبوس برای انتقال تیم ایران از فرودگاه هلسینکی به شهر کورتین از سوی مسئولان برگزاری باعث این تاخیر شده است. مسئولان برگزاری رقابتها مدعی بودند زمان دقیق ورود به فرودگاه هلسینکی از سوی مسئولان ایرانی به آنها اعلام نشده بود!
مسابقات سه وزن دوم این پیکارها با حضور مدعیان اوزان 84، 96 و 120 کیلوگرم چهارشنبه برگزار خواهد شد و تیم ایران به ترتیب با میثم مصطفی جوکار، عباس طحان و پرویز هادی در این اوزان به مصاف حریفان خود خواهد رفت.
دهمین دوره رقابتهای کشتی قهرمانی دانشجویان جهان از ساعت 13:30 امروز (سه شنبه) به وقت تهران آغاز خواهد شد.
نظر شما