پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۱ مهر ۱۳۹۱، ۱۲:۴۹

شب گذشته رخ داد؛

درگیری در اردوگاه آوارگان سوری در اردن/ دخالت پلیس ضد شورش

درگیری در اردوگاه آوارگان سوری در اردن/ دخالت پلیس ضد شورش

منابع امنیتی اردن از درگیری در اردوگاه آوارگان سوری در این کشور موسوم به اردوگاه "الزعتری" و دخالت نیروهای ضد شورش خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الیوم السابع، اردوگاه آوارگان سوری در استان المفرق اردن موسوم به الزعتری شب گذشته شاهد اعتراضات و هرج و مرج بود.

این اعتراضات در پی وقوع طوفان و قطع برق داخل اردوگاه ها صورت گرفت. یک منبع اردنی در این رابطه اظهار داشت: اردوگاه آوارگان سوری شاهد وزش باد همراه با غبار شدید بود که این امر باعث تخریب چادرهای اسکان آوارگان سوری و قطع برق شد.

وی با بیان این مطلب افزود: این وضعیت اعتراض و هرج و مرج در اردوگاه آوارگان که تعداد آنها حدود 35 هزار نفر است را در پی داشت.

بنا بر اعلام این منبع، شدت اعتراضات به حدی بود که نیروهای ضد شورش را به استفاده از گاز اشک آور برای متفرق کردن معترضین واداشت.

نگرانی ها بابت اوضاع آوارگان سوری با فرا رسیدن فصل زمستان و بارش برف و باران تشدید می شود. دولت اردن مدعی است از زمان آغاز بحران سوریه در مارس 2011 تاکنون بیش از 200 هزار نفر به عنوان آواره سوری راهی اردن شده اند.

اسامی 100 هزار نفر از این آوارگان سوری در کمیساریای عالی آوارگان وابسته به سازمان ملل متحد ثبت شده است.

کد خبر 1710289

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha