پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ فروردین ۱۳۸۴، ۱۲:۲۱

دكتر احمدي نژاد در جمع دانشجويان دانشكده فني مهندسي دانشگاه سمنان :

دولتي مي خواهيم كارآمد، كم هزينه و پركار // مديران به گونه اي رفتار كنند كه مردم شجاعانه حقشان را بگيرند// شهرداري تهران بيشترين بي مهري، بي اعتنايي و كارشكني را از مجموعه دولت دريافت كرده است

دولتي مي خواهيم كارآمد، كم هزينه و پركار // مديران به گونه اي رفتار كنند كه مردم شجاعانه حقشان را بگيرند// شهرداري تهران بيشترين بي مهري، بي اعتنايي و كارشكني را از مجموعه دولت دريافت كرده است

دكتر احمدي نژاد شهردار تهران جهت گيري احزاب سياسي براي رسيدن به قدرت را حاصل نگرش قبيله اي توصيف كرد و گفت: حاكميت نگاه قبيله اي به فضاي مديريتي كشور، آسيب بزرگي براي پيشرفت جامعه است و تاكنون از اين جهت به منافع ملي آسيب وارد شده است.

به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از سايت مردميار ، دكتر احمدي نژاد شهردار تهران عصر ديروز در جمع پرشور صدها تن از دانشجويان دانشكده فني مهندسي دانشگاه سمنان حضور يافت و از لزوم مديريت تحول گرا و انقلابي در دولت آينده با آنان سخن گفت.

احمدي نژاد در اين مراسم كه به دعوت انجمن اسلامي و بسيج دانشجويي دانشگاه سمنان برگزار شد، يكي از دستاوردهاي مهم انقلاب اسلامي را خودباوري عنوان كرد و گفت: يك ملت بدون خودباوري امكان حفظ استقلال، آزادي و حركت رو به جلو را ندارد و سلب خودباوري جزو محورهاي اصلي طراحي هاي فرهنگي نظام سلطه است تا ملت ها را نسبت به توانايي هاي خود بي اعتماد سازند.

وي عدم حاكميت نگاه انقلابي را يكي از نقاط ضعف مديريت اجرايي كشور در ساليان اخير توصيف كرد و گفت: رفتار مديريت، فرهنگ ساز است و مديران مي توانند به گونه اي عمل كنند كه مردم، شجاعانه و بدون رودربايستي حقشان را بگيرند و حرفشان را بزنند و دولت را با پيشنهادات خود ياري دهند.

شهردار تهران تصريح كرد: متاسفانه مديراني در كشور وجود دارند كه امروز براي بهبود امور در حوزه مديريتي خود، چشم به دست بيگانه دوخته اند.

احمدي نژاد  در بخش ديگري از سخنانش، مردم را مالك و متولي امور كشور دانست و گفت: كشور بايد به دست مردم ساخته شود زيرا در تفكر اسلامي و انقلابي، مردم نه مشتري هستند و نه رقيب بلكه مالك دولت هستند.

بنابراين گزارش، احمدي نژاد در ادامه اين نشست، به پرسش هاي دانشجويان در زمينه هاي مختلف پاسخ گفت.

شهردار تهران در پاسخ به سوالي در خصوص فعاليت هاي فرهنگي شهرداري تهران، سرمايه گذاري در آموزش و پرورش، فرهنگ سازي و توسعه مدارس را ضرورتي اجتناب ناپذير عنوان كرد و گفت: كمك به مراكز فرهنگي، تجهيز مداوم  كتابخانه ها از جمله اقداماتي است كه در دستور كار شهرداري تهران قرار دارد و با جديت پي گرفته مي شود، اما متاسفانه برخي افراد و جريانها كه عادت كرده اند به هر اقدام مثبت و سازنده اي در كشور برچسب سياسي بزنند، تلاش كرده اند تا با انگ سياسي، ادامه خدمت رساني به مراكز فرهنگي را مختل سازند.

احمدي نژاد  گفت: سال آينده يكصدمين سال تاسيس شهرداري در تهران است، به جرات مي گويم در طول يكصد سال، هيچگاه ازسوي دستگاههاي اجرايي و دولت نسبت به مديريت شهري تا اين حد بي اعتنايي، بي مهري و حتي كارشكني صورت نگرفته است.

وي در پاسخ به سوال ديگري درباره احتمال حضور هاشمي رفسنجاني و تاثير آن در عرصه انتخابات گفت: عرصه انتخابات يك عرصه عمومي است و همه كساني كه توان اداره بهتر كشور را در خود مي بينند وظيفه دارند در اين عرصه حضور يابند.

وي گفت: كشور نيازمند مديريت تحول گرا و انقلابي است و تصميم گيري هايي كه با اين رويكرد انجام شود، آينده كشور را تضمين و آرمانهاي بلند انقلاب و ملت مسلمان ايران را محقق خواهد كرد.

شهردار تهران اضافه كرد: مهم آن است كه انتخابات رياست جمهوري بايد با نشاط  و پرشور برگزار شود و همه بايد در اين راستا فعاليت كنند زيرا انتخابات مظهر همبستگي ملي و مشاركت عمومي و تامين كننده منافع و امنيت ملي است.

از احمدي نژاد درباره فعاليت سيستم بانكي كشور سوال شد و وي گفت: نظام بانكي كنوني كشور، حضور مردم حتي در پايين ترين سطوح يعني صندوق هاي قرض الحسنه را بر نمي تابد و دخالت مردم در اقتصاد را تحمل نمي كند.

وي گفت: اقتصاد ليبرال، وحي منزل نيست كه به آن سجده كنيم، يكي از ريشه هاي مفاسد اقتصادي همين رويكرد ليبراليستي اقتصاد است، آن هم در كشوري مانند ايران كه اسلامي است.

احمدي نژاد كوچك سازي دولت را يكي از عوامل مهم در ريشه كن كردن فساد اقتصادي و كارآمدي بيشتر آن برشمرد و گفت: ما دولتي مي خواهيم كارآمد، كم هزينه و پركار.

احمدي نژاد  در پاسخ به سوالي در خصوص وظيفه دولت آينده در قبال جوانان، جوان بودن جمعيت كشور را يك فرصت تاريخي براي پيشرفت و تحول در كشور از ديد مديريت انقلابي و اسلامي دانست و گفت: متاسفانه برخي مديران و مسوولان كشور به جاي اعتماد به جوانان و بهره گيري از شور و نشاط آنان براي اداره كشور، جوانان را مانع و تهديدي براي كشور عنوان و ناكارآمدي خود را در پاسخ به مطالبات آنان را اين گونه توجيه مي كنند.

اين گزارش مي افزايد: در پايان سخنراني دكتر احمدي نژاد، جمعي از دانشجويان و حاضرين در مراسم خود را به احمدي نژاد رساندند و در تاييد سخنان و مواضع وي، از او خواستند تا در نهمين دوره انتخابات رياست جمهوري كانديدا شود و احمدي نژاد در پاسخ به آنان گفت: در حال بررسي هستم و اگر به نتيجه رسيدم اعلام خواهم كرد.

گفتني است: سايت خبري دكتر محمود احمدي نژاد از ابتدا تا پايان مراسم در پشت سر وي به نمايش درآمده بود و ديدگاهها، مواضع و عملكرد وي براي شركت كنندگان قابل مشاهده بود.

احمدي نژاد  در ادامه سفر به سمنان، با حجت الاسلام والمسلمين باراني  امام جمعه مهدي شهر سمنان ديدار و گفت وگو كرد.

احمدي نژاد همچنين با جمعي از نخبگان، دانشجويان و جوانان و مسوولان مهدي شهر نيز ديدار و از ويژگي هاي مديريت اجرايي در دولت آينده با آنان گفت وگو كرد.

شهردار تهران سپس از برخي  اماكن قديمي و بناهاي تاريخي مهدي شهر ديدن كرد.

کد خبر 171084

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha