پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۲ مهر ۱۳۹۱، ۱۷:۲۹

سجادی:

اجرای پروژه آبیاری تحت فشار پارس آباد تسریع شود

اجرای پروژه آبیاری تحت فشار پارس آباد تسریع شود

پارس آباد - خبرگزاری مهر: معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور آب، خاک و صنایع بر ضرورت تسریع و دقت در روند اجرا و تکمیل پروژه های آبیاری تحت فشار شهرستان پارس آباد تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر،میر رحیم سجادی بعد از ظهر چهارشنبه در بازدید از شبکه های آبیاری در حال اجرای پروژه دشت فتحعلی پارس آباد افزود: با تکمیل و بهره برداری از این پروژه ها که از مهمترین طرحهای آبیاری تحت فشار کشور محسوب می شوند، چهره این شهرستان متحول خواهد شد.

وی اضافه کرد: دولت مصمم است این طرح را که شکوفایی همه جانبه منطقه را به دنبال خواهد داشت بدون وقفه و با سرعت ودقت هرچه تمامتر به مرحله بهره برداری برساند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی همچنین به رعایت قانون و عدالت در امر واگذاری زمین به اشخاص واجد شرایط تاکید کرد و ادامه داد: در واگذاری زمین نباید حقی از کسی ضایع و یا برای کسی ایجاد حق شود.

وی به ضرورت همکاری ساکنان قشلاقات در بحث واگذاری زمین تاکید کرد و گفت: همکاری تنگاتنگ عشایر به پیشرفت و تکمیل این طرحها کمک زیادی می کند.

نماینده مردم پارس آباد و بیله سوار در مجلس شورای اسلامی نیز در این بازدید طرح پایاب سد خداآفرین را از عظیم ترین پروژه های کشور دانست و گفت: با بهره برداری از این طرح بیش از  62هزار هکتار از اراضی دیم و مرتعی شهرستانهای پارس آباد و بیله سوار و نیز 12هزار هکتار از اراضی دیم استان آذربایجان شرقی به اراضی آبی تبدیل می شود.

حجت الاسلام حبیب برومند با اشاره به تکمیل پروژه دشت فتحعلی نیز یادآور شد: با افتتاح این شبکه آبیاری برای 580 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغالزایی ایجاد خواهد شد.

وی با اشاره به شبکه آبیاری تحت فشار اراضی روستاهای "افچی" و "اژدربیگلو" با 21 میلیارد و 499 میلیون ریال اعتبار اولیه بیان داشت: با بهره برداری از این پروژه نیز 403 هکتار از اراضی دیم و مرتعی منطقه زیر پوشش آبیاری قطره ای و بارانی قرار خواهد گرفت.
 

کد خبر 1711688

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha