به گزارش خبرنگار مهر، حسن جمشیدی ها در اولین همایش معاونان توسعه تجارت خارجی سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانهای کشور که روز چهارشنبه در استانداری قزوین برگزار شد اظهارداشت: دشمنان در شرایط کنونی می خواهند از مسیر اقتصادی با ضربه زدن به نظام ما به اهداف خود برسند اما با استفاده از ظرفیت های موجود قادریم مشکلات را پشت سر بگذاریم.
وی افزود: توسعه صادرات غیرنفتی یکی از راهکارهای مقابله با تحریم هاست که می تواند ما را از این گردنه ها به سلامت عبور دهد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین تصریح کرد: در سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی باید عزم خود را جزم کنیم تا با حمایت جدی از تولیدکنندگان در تحقق اقتصاد مقاومتی بر مشکلات فائق آییم.
جمشیدی ها بیان کرد: اقتصاد مقاومتی به معنی اتکاء به درآمدهای غیر نفتی است و با کارهای خوبی که در دولتهای نهم و دهم در توسعه صادرات انجام شده اگر بتوانیم در مسیر تولید کالاهای صادرات محور حرکت کنیم به دستاوردهای خوبی می رسیم.
این مسئول یادآورشد: در چهار ماهه امسال میزان صادرات غیرنفتی استان قزوین 39 درصد رشد داشته و با اعزام هیئت های تجاری و بازرگانی و پذیرش هیئت های خارجی برای توسعه مبادلات تلاش شده است.
جمشیدی ها گفت: تشکیل 10 جلسه کارگروه توسعه صادرات، دو جلسه کارگروه دانش بنیان، تهیه گزارشهای مطالعاتی برای برگزاری کارگاههای آموزشی، همایش آشنایی با فرصتهای تجاری، دعوت از سفیر قرقیزستان، همایش ایران و افغانستان و راهکارهای توسعه صادرات به عراق از جمله فعالیتهایی است که برای توسعه صادرات غیر نفتی در استان انجام شده است.
در این مراسم حمید صافدل رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران نیز حضور داشت.
نظر شما