پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ مهر ۱۳۹۱، ۱۵:۱۶

آیت الله علم الهدی:اموال محتکران و سوداگران محکوم به مصادره است

آیت الله علم الهدی:اموال محتکران و سوداگران محکوم به مصادره است

مشهد - خبرگزاری مهر: امام جمعه مشهد گفت: امروز سرنوشت نرخ ارز در صرافی ها رقم نمی خورد بلکه توسط عده ای سودجو در انبار کالاهای اساسی و لوازم خانگی خارجی رقم می خورد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله احمد علم الهدی در خطبه های نماز جمعه مشهد اظهار کرد: سوداگران و سودجویان به بهانه افزایش نرخ ارز قیمت کالاهای اساسی را افزایش می دهند که در این راستا مسئولان باید به مشکلات معیشتی مردم و برخورد جدی با مفسدان اقتصادی بپردازد.

وی تاکید کرد: انبار کالاهای اساسی توسط سوداگران و سودجویان اقتصادی مصداق احتکار کالا است و همانند فساد اقتصادی به مصادره محکوم است.

وی با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب در خصوص رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم، افزود: دولتمردان باید برای رفع مشکلات اقتصادی مردم تلاش کنند و با مفسدان اقتصادی قاطعانه برخورد نمایند.

وی با اشاره به اقتصاد مقاومتی نیز گفت: جلوگیری از اسراف از مصادیق مهم اقتصاد مقاومتی بوده و این موضوع به معنای کم خوردن و کم نوشیدن و کاهش جریان عادی زندگی نیست.

وی تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب اقتصاد مقاومتی را برای مقابله با جنگ و تحریم های اقتصادی دشمنان مورد تاکید قرار داده اند.

وی در خصوص تحریم ها بیان کرد: جنگ و تحریمهای اقتصادی دشمنان نمی تواند در عزم مردم برای همراهی با نظام و دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی خللی ایجاد کند.

 آیت الله علم الهدی عنوان کرد: ملت ایران همواره از فرمایشات رهبری تبعیت کرده و از آرمانهای نظام کوتاه نیامده است.

وی یادآور شد: ملت ایران همواره در برابر ترفندها و فتنه های شیطانی معاندان و استکبار جهانی ایستادگی کرده و می کند.

 وی تاکید کرد: دشمن با توجه به توانمندی و اقتدار نیروهای مسلح جرات تجاوز به سرحدات میهن اسلامی را نخواهد داشت.

خطیب جمعه مشهد تاکید کرد: جبهه استکبار با توجه به شکست های پی در پی خیلی عصبانی هستند به ساحت مقدس پیامبر گرامی اسلام (ص) اهانت کردند

وی بیان کرد: قبل از این اهانت، جبهه ضد صهیونیستی تنها در ایران اسلامی قرار داشت اما بعد از اهانت به پیغمبر اکرم (ص) تمام کشورهای اسلامی به جبهه ضد صهیونیستی تبدیل شدند.

کد خبر 1712681

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha