به گزارش خبرنگار مهر ، علی رستمی امروز در بازدید معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی از مراحل اجرای باند فرودگاه تبریز گفت: اجرای این بازسازی در باند فرودگاه تبریز نیاز به 230 میلیارد ریال اعتبار دارد که بخشی از آن در اختیار پیمانکار طرح قرار گرفته و این روند بازسازی از دهم مرداد ماه سالجاری آغاز شده است.
وی در خصوص مشخصات فنی اجرای این طرح ابراز داشت: باند اصلی با 105 سانتی متر لایه برداری به صورت تمام بتن اجرا می شود که در نوع خود بی نظیر و برای نخستین بار در کشور اجرا می شود.
معاون عمرانی استاندار نیز گفت: اگر شرایط آب و هوایی در منطقه به شکل مناسبی پیش برود تا عید نوروز می توان از این باند بهره برداری کرد.
محمد اشرف نیا اظهار داشت: بازسازی این باند یک پروژه ملی است و اجرای ان ارتقاء جایگاه عمرانی فرودگاه تبریز در سطح ملی را در پی دارد.
نظر شما