حسن قدمی در گفتگو با خبرنگار مهر اعلام کرد: کارگروه امداد هسته ای در ستاد مدیریت بحران کشور تشکیل شده که رئیس سازمان انرژی هسته ای هم عضو این کارگروه است.
تشکیل اورژانس هسته ای در بوشهر و اصفهان
وی در مورد ایجاد اورژانس هسته ای گفت: در حوادث هسته ای نیاز به اورژانس خاصی است که نخستین اورژانس هسته ای در اصفهان ایجاد شده و بوشهر هم درخواست ایجاد اورژانس هسته ای کرده که در حال بررسی و ایجاد آن هستیم.
قدمی گفت: البته ایجاد چنین اورژانسهایی هزینه زیادی ندارد و تنها نیازمند برخی تجهیزات مانند پرتو شناسی و رفع آلودگی محیط و افراد است.
آتشفشان دماوند آرام است
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در مورد آخرین وضعیت آتشفشان دماوند که کارشناسان اعلام کرده بودند فعال است گفت: بر اساس آخرین گزارشات از موسسه ژئوفیزیک و سازمان زمین شناسی می توانم اعلام کنم که آتشفشان دماوند آرام است و مشکلی نیست.
نظر شما