پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ مهر ۱۳۹۱، ۱۱:۴۸

احمدی:

24 میلیارد ریال اعتبار برای فاز اول طرح هادی روستایی آزادشهر نیاز است

24 میلیارد ریال اعتبار برای فاز اول طرح هادی روستایی آزادشهر نیاز است

آزادشهر - خبرگزاری مهر: رئیس بنیاد مسکن آزادشهر گفت: 24 میلیارد ریال برای اتمام پروژه های نیمه تمام طرح های هادی روستایی شهرستان در فاز اول نیاز است.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی احمدی صبح دوشنبه در جمع مدیران شهرستان افزود: چهار شاخص برای اجرای طرح هادی روستایی در شهرستان در نظر گرفته شد که اتمام پروژه های نیمه تمام اولین شاخص است.

وی اظهار داشت: همچنین با توجه به رویکرد اقتصادی استان به بحث گردشگری روستاهایی که دارای پتانسیل گردشگری و در مسیر جاده بین المللی قرار دارند، برای اولویت دوم هشت میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

وی تفکیک روستا با توجه به جمعیت بالای 100 خانوار و وسعت روستاها از دیگر اولویت هاست که در این بخش برای اجرای طرح هادی به 35 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

احمدی، اجرای طرح هادی روستاهای زیر 100 خانوار جمعیت را از دیگر اولویت ها برشمرد و گفت: در این بخش نیازمند 26 میلیارد ریال اعتبار هستیم.

رئیس بنیاد مسکن آزادشهر گفت: طرح هادی از پرهزینه ترین اقدامات زیربنایی در کشور است و باید طی پنج سال فاز اول تمام روستاهایی اجرایی شود.

ساخت مجتمع رفاهی در آزادشهر

سید سجاد حسینی شهردار آزادشهر نیز گفت: دو هزار و 500 متر رمبع زمین واقع در ضلع جنوبی فلکه کمربندی اول مشهد به گرگان برای ساخت مجتمع خدمات رفاهی تامین شده است.

وی اظهار داشت: عملیات ساخت این طرح تا یکماه آینده آغاز می شود و در این مجتمع تمام امکانات مورد نیاز از قبیل پارک، کمپ، فروشگاه، اسکان مسافر، فضای سبز و ... در نظر گرفته شده است.

وی عنوان کرد: همچنین 500 متر مربع زمین نیز برای فضای سبز و کمپ مسافر در محدوده کمربندی در نظر گرفته شده است و پارک گردشگری زیتون نیز در یک برنامه پنج ساله با اولویت جاده سلامت با تخصیص اعتبار اجرایی می شود.

اجرای پارک گردشگری در نگین شهر

رسول باصری شهردار نگین شهر نیز گفت: سه هکتار زمین در محوطه تپه تاریخی نگین شهر به نام نگین تپه به عنوان پارک گردشگری در نظر گرفته شده و بزودی عملیات اجرایی آن شروع می شود.

کد خبر 1714804

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha