پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ مهر ۱۳۹۱، ۹:۱۷

اخبار کوتاه ورزشی استان مرکزی

مراجعه افراد برای نصب صندوق پست منازل در استان مرکزی ممنوع است

مراجعه افراد برای نصب صندوق پست منازل در استان مرکزی ممنوع است

اراک – خبرگزاری مهر: مدیرکل پست استان مرکزی گفت: مراجعه افراد برای نصب صندوق پست منازل در شهرهای استان مرکزی ممنوع است و مردم در صورت مشاهده مراتب را اطلاع دهند.

محمد داودآبادی افزود: مردم در صورت مشاهده با این اشخاص می توانند به پلیس 110 تماس بگیرند تا با این اشخاص برخورد شود.

وی با بیان اینکه در سالهای قبل بعضی از شرکتها با اعلام آمادگی این صندوقها را به درب منازل نصب می کردند اظهارداشت: متاسفانه این شرکتها بد عمل کردند و نارضایتی در بین مردم ایجادکردند.

مدیرکل پست استان مرکزی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه چرا با وجود صندوق ماموران این کار را نمی کنند گفت: به علت اینکه صندوقها استاندارد نیست دست ماموران آسیب می بیند.

داودآبادی با بیان اینکه این صندوقهای پست نصب شده استانداردهای لازم را ندارند خاطرنشان کرد: توصیه می شود مردم فنر در جلوی صندوق را با یک سیم چین قطع کنند تا ماموران بتوانند به راحتی قبض آب، برق و نامه ها را داخل آن بیندازند.

وی ادامه داد: مردم در صورت تمایل می توانند به اداره پست مراجعه تا صندوق برای درب منازل آنها با استانداردهای لازم نصب شود در غیر این صورت مراجعه افراد به درب منازل برای نصب صندوق پستی ممنوع است.

ثبت دو هزار و 28 واقعه ولادت در شهرستان ساوه

رئیس اداره ثبت احوال شهرستان ساوه گفت: در شش ماهه اول سال جاری دو هزار و 28 واقعه ولادت در شهرستان ساوه ثبت شده است که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته دو درصد افزایش داشته است.

عبدالرضا کریمی افزود: در همین مدت تعداد 530  واقعه وفات ثبت شده است که نسبت به سال گذشت 14 درصد کاهش داشته است.

وی با بیان اینکه واقعه ازدواج نیز در این مدت رشد پنج درصدی داشته است، اظهار داشت: تعداد یک هزار و 309 ازدواج ثبت شده است.

وی با ابراز تاسف از رشد طلاق در این شهرستان اضافه کرد: شهرستان ساوه با ثبت 317 طلاق طی نیمه نخست سال جاری با 43 درصدافزایش واقعه طلاق روبرو بوده است.

رئیس اداره ثبت احوال شهرستان ساوه ادامه داد: در حال حاضر ثبت وقایع چهارگانه در این اداره به صورت مکانیزه صورت می گیرد و اطلاعات جمعیتی این شهرستان به صورت آن لاین در پایگاه جمعیتی کشور قابل رویت است.

کریمی با اشاره به قدمت تاریخی  شهرستان ساوه و مفاخر این شهرستان، اظهار داشت: در حال حاضر طرح جمع آوری اسناد هویتی بزرگان این شهرستان با جدیت دنبال می شود.

وی در پایان گفت: هم اکنون سند سجلی شهید چمران، شهید سردار یعقوبی، شهید امیرحسین ندیری و حجت الاسلام اسلامی نماینده فقید شهرستان ساوه در این گنجینه نگهداری می شود.

جذب افزون بر 347 میلیون ریال مشارکت های مردمی

رئیس بهزیستی شهرستان خمین از جذب افزون بر 347 میلیون ریال مشارکت های مردمی در شش ماه نخست امسال توسط بهزیستی این شهرستان خبر داد.

مهناز نوروزی افزود: این میزان کمک های مردمی به صورت نقدی، غیرنقدی و خدماتی جذب و در بخش های مختلف هزینه شده است.

وی در ادامه بر نقش محوری خیرین در کمک به بهزیستی اشاره کرد و ادامه داد: این اداره به عنوان یک نهاد حمایتی و خدمت رسان به تنهایی قادر به تامین نیازهای مددجویان نیست.

رییس بهزیستی خمین بیان کرد: بهزیستی خمین همچنین در شش ماه اول امسال مبلغ 344 میلیون ریال تسهیلات اشتغالزایی به 10 نفر ، 58 میلیون ریال بیمه کارفرمایی و مبلغ 24 میلیون ریال تسهیلات بلاعوض به مددجویان پرداخت کرده است.

هم اکنون هفت هزار نفر از خدمات بهزیستی خمین بهره مند هستند.

کد خبر 1715031

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha