پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ فروردین ۱۳۸۴، ۱۰:۵۷

در همايش سه روزه كشيش هاي كاتوليك آمريكا مطرح شد :

پاپ جديد توجه بيشتري به ديدگاه كشيش ها و اسقف ها داشته باشد

كشيش "پل گالاتين" اظهار اميدواري كرد پاپ جديد هر كه باشد، بايد درك عميق خود را از انتخاب هاي دشوار اخلاقي و اجتماعي كه مردم در قران 21 با آن رو به رو هستند نشان دهد.

به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" به نقل از آسوشيتدپرس، اين كشيش از شهر اوكلاهوما گفت : كاتوليك ها مي خواهند شخصي كه جايگزين پاپ مي شود درك بسياري از پيچيدگي هاي زندگي مدرن داشته باشد، حقيقت امر اينجاست كه اخلاق سفيد و يا سياه وجود ندارد، اكثر ما در محدوده هاي خاكستري زندگي مي كنيم.

"گالاتين" يكي از 250 كشيش كليساي كاتوليك روم در آمريكا است كه روز دوشنبه در پورتلند براي همايش سه روزه كشيش ها حضور يافت تا درباره عرصه تازه اي كه كليسا با انتخاب اولين پاپ در قرن 21 به آن وارد مي شود بحث و گفت وگو كنند.

در ميان موضوعاتي كه همايش فدراسيون ملي شوراي هاي كشيش ها آن به بحث و گفت وگو پرداخت مي توان به راههاي برآورده كردن انتظارات دينداران آمريكايي و رسوايي هاي سوء استفاده جنسي كشيش ها، سقط جنين، وسايل جلوگيري از آبستني، تجرد، و زنان در مقام كشيشي اشاره كرد.

بسياري از روحانيون كاتوليك آمريكايي اميدوارند پاپ بعدي توجه بيشتري به ديدگاه هاي كشيش ها و اسقف ها مبذول داشته و قدرتي را كه در واتيكان تحت اختيار پاپ ژان پل دوم بود را اندكي ميان قلمروهاي اسقف نشين پخش كند.

زماني كه اسقف اعظم "جان كويين" از سان فرانسيسكو سخنراني افتتاحيه خود را درباره توسعه مسئوليت بيشتري براي اداره كليسا ها درميان اسقف ها و ديگر رهبران كليسا در مقابل اين كه همه تصميم ها به پاپ واگذار شود ايراد كرد، با استقبال حاضران روبه رو شد.

كويين گفت : تاريخ در هزاره اول كليسا نشان مي دهد، در آن زمان قدرت بيشتري در اختيار اسقف ها قرار مي گرفت و پاپ از شخصيت مركزي كه امروز دارد برخوردار نبود.

وي گفت : پاپ جديد بايد نماينده يك ميليارد كاتوليك جهان باشد، اما اكنون زمان تقسيم اختيارات است.

عده اي از كشيش هايي كه در جلسه افتتاحيه اين همايش صحبت كردند مسائل بزرگي كه واتيكان با آن رو به رو است را فقر، دولت، ظلم و ستم و حفظ معنويت در عصر تكنولوژي عنوان كردند.

تعدادي از كشيش ها گفتند تأثير پاپ در زندگي روزانه آنها تمايل بيشتري به نمادين بودن دارد.

کد خبر 171534

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha