به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر، ناظر گمركات استان خوزستان با بيان اين مطلب گفت : در مدت ياد شده در زمينه صادرات مقام اول و در واردات به مقام دوم كشوري دست پيدا كرديم .
جاسم عالمي نيسي مجموع درآمد عمومي گمرك هاي استان خوزستان طي سال گذشته را پنج هزارو431 ميليارد ريال ذكركرد و از رشد 59 درصدي آن خبر داد.
به گفته وي، از 9 ميلياردو 585 ميليون دلارمبادلات بازرگاني در اين گمركات دو ميلياردو 56 ميليون دلارمربوط به صادرات و 7 ميلياردو و 539 ميليون دلارمربوط به بخش واردات مي باشد كه در صادرات 43 درصد رشد ارزشي و در واردات از 93 درصد رشد ارزشي برخورداربوده ايم.
عالمي افزود: آهن آلات و فولاد با 456 ميليون دلار بعنوان رتبه نخست صادرات ودر واردات نيز همين كالا با يك ميليارد و 5/862 ميليون دلار رتبه اول را كسب كرده است.
وي حجم مبادلات تجاري در بازارچه هاي مرزي آبادان و خرمشهردر سال گذشته را بالغ بر چهل هزار تن كالا به ارزش حدود 29 ميليون دلارذكر كرد كه واردات 5/22 وصادرات 5/6 ميليون دلار را شامل مي شده است.
وي گفت: بيشتر ين حجم مبادلات تجاري با امارات متحده عربي بويژه دبي، هند، عربستان سعودي، عراق، تايلندو اندونزي صورت گرفت .
ناظر گمركات استان خوزستان، مجموع مسافريني را كه در اين گمرك طي سال گذشته تردد كرده اند را 158 هزارو 803 نفر اعلام كرد و از تردد 9 هزارو 456 شناورطي مدت ياد شده در اين گمركات خبر داد.
عالمي حجم مبادلات بسته ها ي پست گمركي در خوزستان را 9 هزارو 328 بسته برشمرد و افزود: در سال گذشته حدود 1400 پرونده قضايي نيز در اين گمركات تشكيل شد كه حجم آن از 80 ميليارد ريال فراتررفت.
وي همچنين با اشاره به كاهش ورود كالا و قاچاق از استان خوزستان تصريح كرد: اعمال دقيق قانون همراه با ايجاد تسهيلات توسط گمرك موجب رونق خوب در بخش هاي خدمات ، حمل و نقل، بازرگاني و صنعت و كشاورزي شده است بطوري كه براي بيش از 50 هزارنفراشتغال مستقيم و غير مستقيم ايجاد كرده است.
گفتني است، استاندارد خوزستان از روند روبه رشد مبادلات تجاري و اقدامات موثر گمركات استان خوزستان تشكر و قدرداني كرد.
نظر شما