به گزارش خبرنگار مهر، سیدنورالله موسوینیا ظهر چهارشنبه در همایش مبلغان دینی استان بوشهر در سالن شهید آوینی سازمان تبلیغات اسلامی استان بوشهر با اشاره به مسائل اقتصادی روز کشور، اظهار داشت: پیرو سخنان مقام معظم رهبری باید مردم را به استفاده از اقتصاد مقاومتی دعوت کنیم.
وی اضافه کرد: برای عبور این بحرانهای اقتصادی باید در آگاهسازی مردم نسبت به مسائل اقتصادی تلاش کنیم و با روشنسازی دلایل این وضعیت، مانع از بدبینی مردم نسبت به نظام شویم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر با تاکید بر ضرورت تلفیق سنت و مدرنیته برای اثرگذاری بهتر و بیشتر تبلیغات دینی، ادامه داد: باید بستر لازم را برای بهرهمندی همه افراد جامعه از فعالیتهای فرهنگی و دینی فراهم سازیم.
وی با تاکید بر ضرورت توسعه و گسترش معنویت در سطح جامعه، خاطرنشان ساخت: غبار چهره برخی از افراد را گرفته است و باید با ایجاد انس بین مردم و معنویت و دین، این غبار را از چهره مردم بزداییم.
موسوینیا در ادامه به تلاش و تبلیغات دشمنان برای انکار وجود امام زمان(عج) اشاره کرد و افزود: در سطح جامعه ما کمتر به دلایل اثبات وجودی امام زمان پرداخته شده است که وظیفه مبلغان دینی است که علم انتظار و معرفت به امام را بین مردم ترویج دهیم.
وی به اهانتهای غرب به مقدسات اسلامی اشاره کرد و افزود: عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد؛ این کارهای غربیها سبب شد تا شاهد بیداری اسلامی و وحدت بیشتر مسلمانان در سطح جامعه باشیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر اظهار داشت: باید با ارتباط بیشتر با جوانان در شهرها و روستاها تلاش کنیم تا مردم نسبت به واقعیتهای اسلامی و دینی آگاهتر شوند و چنین اهانتهایی را تحمل نکنند.
نظر شما