پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۲ مهر ۱۳۹۱، ۱۱:۴۵

ارایه تسهیلات به صنعت حمل و نقل ریلی برون شهری

مدیرکل دفتر صنایع ماشین سازی و نیرو محرکه وزارت صنعت،‌معدن وتجارت از امضای یاداشت تفاهم همکاری بین این وزارتخانه و شرکت راه آهن برای بهره مندی شرکتهای تولیدکننده داخلی از تسهیلات پرداختی به بخش خصوصی حمل و نقل ریلی برون شهری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کیومرث فروتنی با اعلام این خبر افزود: از این پس شرکتهای خارجی تنها زمانی می توانند نسبت به ارائه محصولات خود به خریداران داخلی حوزه ناوگان ریلی برون شهری که از تسهیلات صندوق ملی استفاده می نمایند اقدام کنند که از بیشترین سهم ساخت داخل قطعات مطابق نظر وزارت صنعت ،معدن و تجارت بهره گیرند.

وی  تصریح کرد: پس از انعقاد قرارداد همکاری شرکتهای داخلی و خارجی ، میزان عمق ساخت داخل بررسی شده و پس از تایید شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران اعلام خواهد شد تا وزارت راه و شهرسازی، شرکتهای حمل و نقل ریلی را برای استفاده از تسهیلات صندوق توسعه ملی براین اساس به بانکها معرفی کنند.

فروتنی در ادامه با اشاره به ضرورت امضای این تفاهم نامه اظهار کرد: نظر به برنامه توسعه ظرفیت حمل و نقل ریلی کشور مبتنی بر سند چشم انداز 1404 جهت دستیابی به سهم تعیین شده در حمل بار و مسافر، دفتر صنایع ماشین سازی و نیرومحرکه وزارت صنعت، معدن و تجارت و شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران موافقت کردند تا با استفاده از تسهیلات صندوق توسعه ملی و بکارگیری حداکثر توان تولیدی شرکتهای سازنده ناوگان داخلی همکاریهای دو جانبه خود را افزایش دهند.

وی گفت: دراین راستا مقرر شده است تا شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران پس از تحقق موارد ذیل، شرکتهای حمل و نقل ریلی را بمنظور استفاده از تسهیلات صندوق توسعه ملی به بانک عامل ذیربط معرفی و حمایتهای لازم را اعمال کند.
به گفته فروتنی؛ شرکتهای خارجی تولید صنایع ریلی موظفند با سازندگان داخلی مورد تأیید وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به ایجاد کنسرسیوم مشترک جهت استفاده حداکثری از توان داخلی اقدام کنند.

وی همچنین افزود: دفتر ماشین‌سازی و نیرومحرکه وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز نسبت به بررسی میزان عمق ساخت داخل محصولات مورد نظر اقدامات را انجام داده و در صورت تأیید، مراتب را به شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران اعلام خواهد کرد.

مدیرکل دفتر صنایع ماشین سازی و نیرو محرکه وزارت صنعت،‌معدن وتجارت یادآور شد: براین اساس، شرکتهای حمل و نقل ریلی فقط با شرکتهای خارجی که بندهای فوق الذکر را رعایت کرده باشند، قرارداد خرید را منعقد خواهند کرد.

فروتنی همچنین تاکید کرد: تا پایان فروردین هر سال گزارش دوره‌ای سالیانه از نتیجه اقدامات انجام شده و روند استفاده از تسهیلات صندوق توسعه ملی از جانب شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران به وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام و از این طریق هماهنگی‌‌های لازم بین طرفین اعمال می‌شود.

کد خبر 1718522

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha