پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۲ مهر ۱۳۹۱، ۱۸:۱۲

صادق رئیسی‌کیا:

نتایج خوبی در لیگ کسب می‌کنیم/ انتخاب کیش به عنوان خانه دوم راه‌آهن

نتایج خوبی در لیگ کسب می‌کنیم/ انتخاب کیش به عنوان خانه دوم راه‌آهن

مدیرعامل باشگاه راه‌آهن تهران با تاکید بر اینکه باشگاه اهداف بلند مدتی دارد، ابراز امیدواری کرد که راه‌آهن بتواند در این فصل نتایج خوب کسب کند.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت باشگاه راه‌آهن، بازیکنان و مربیان تیم راه‌آهن روز جمعه از فعالیت‌های اقتصادی و عمرانی شرکت سورینت که مالکیت باشگاه را در اختیار دارد، بازدید کردند که در این برنامه توضیحات کاملی درباره فعالیت‌های مختلف مالکان باشگاه به بازیکنان، مربیان و کادر فنی تیم ارائه شد و همگی آنها از نزدیک با این فعالیت‌ها آشنا شدند.

بعد از این برنامه صادق رئیسی‌کیا در جمع خبرنگاران گفت: باشگاه راه‌آهن در 14 تیرماه سال جاری مورد معامله قرار گرفت یعنی 10 روز مانده به پایان نقل و انتقالات که ما فرصت کوتاهی داشتیم برای اینکه تیم را برای حضور در لیگ برتر آماده کنیم.

وی افزود: در این فرصت کوتاه تصمیمات زیادی گرفتیم از جمله اینکه علی دایی که سال گذشته در تیم بوده و شناخت کافی داشته سرمربی بماند. ایشان از جمله مربیان خوب کشور است و با حفظ اسکلت تیم آماده حضور در بازی‌ها شدیم. دغدغه‌های مالی را هم برطرف کردیم و همه از جمله مالکان پیشین کمک کردند تا باشگاه بخش بزرگی از بدهی‌های خود را قبل از لیگ پرداخت کند و ما الان جزو باشگاه‌هایی هستیم که کمترین پرونده را در کمیته انضباطی و کمترین بدهی را به بازیکنان داریم.

مدیرعامل باشگاه راه‌آهن با اشاره به اینکه چندبار در روزنامه‌ها آگهی دادیم که طلبکاران برای تسویه حساب به باشگاه بیایند، تاکید کرد: ما به سمت تقویت تیم‌های پایه گام برداشته‌ایم و مسئولیت آکادمی فوتبال را هم به آقای کلهر واگذار کردیم. با توجه به اینکه راه‌آهن یکی از تیم‌های قدیمی است سعی کردیم در بخش پایه اقدامات شایسته‌ای داشته باشیم.

وی تصریح کرد: دفتر مرکزی باشگاه را هم در امیرآباد خریداری کرده‌ایم و برای خرید استادیوم گام‌هایی برداشته‌ایم و مطالعاتی انجام داده‌ایم. فکر می‌کنم برای یک ماه آینده تکلیف خرید ورزشگاه هم برای باشگاه نهایی شود تا به استانداردهای بین‌المللی نزدیک شویم. در راستای خصوصی سازی تیم و رسیدن به استانداردهای موردنظر کنفدراسیون فوتبال آسیا هم اقدامات لازم را انجام داده‌ایم و درصددیم تا نماد باشگاه موفق و استاندارد بخش خصوصی شویم.

خبرنگاری درباره انتقال تیم به جزیره کیش سئوال کرد که رئیسی‌کیا در پاسخ گفت: راه‌آهن متعلق به تهران است و فعلا بحث انتقال به جزیره کیش مطرح نیست اما هدف‌مان این است اگر شرایط و امکانات فراهم شود کیش را به عنوان خانه دوم راه‌آهن انتخاب کنیم. البته مسئولان ورزش کیش باید استادیوم را طوری تجهیز کنند تا شرایط برگزاری بازی‌های لیگ در جزیره کیش فراهم شود. اگر این اتفاق بیفتد ما مشکلی برای برگزاری برخی بازی‌های‌مان در اینجا نداریم.

وی درباره تغییر نام باشگاه خاطرنشان کرد: روند نوسازی برند را الزاما باید در مورد باشگاه طی کنیم و قطعا تغییراتی رخ می‌دهد. این تغییرات شامل اجزایی می‌شود که یکی از آنها نام تیم و باشگاه است که باید مورد بررسی قرار گیرد. راه‌آهن نخستین باشگاه ورزشی ایران است و شاید مدارس فوتبال را به نام راه‌آهن حفظ کنیم و تیم با نام دیگری در لیگ شرکت کند. بعد از نظرسنجی‌ها در بخش‌های مختلف تغییراتی داشتیم اما هرچه هست باید دغدغه‌های مالکان باشگاه هم در نظر گرفته شود.

مدیرعامل باشگاه راه‌آهن در مورد دیدار با پرسپولیس تاکید کرد: هم باشگاه و هم تیم دغدغه پیروزی برابر پرسپولیس را دارند و تمام برنامه‌ریزی‌ها بر این مبناست که این بازی را ببریم. اصولا هیچ تیمی برای شکست یا مساوی برنامه‌ریزی نمی‌کند و به میدان نمی‌رود. با این حال فوتبال قابل پیش‌بینی نیست و ممکن است اتفاقات فوتبالی بیفتد اما تمام تلاش تیم راه آهن این است که در این بازی به پیروزی برسد.

وی با بیان اینکه برای جذب هوادار باید زیر ساخت‌هایی فراهم شود، ادامه داد: تیم‌هایی که الان تماشاگران زیادی دارند اگر مدام ورزشگاه‌شان را عوض کنند قطعا تماشاگران‌شان کم خواهد شد. اگر می‌خواهیم تماشاگر داشته باشیم و برای جذب هوادار برنامه می‌ریزیم باید ابتدا ورزشگاهی داشته باشیم که چند سالی در اختیار تیم باشد و مردم بدانند که این تیم صاحب جایگاه ثابتی است. با این حال این جزو برنامه‌های ماست که بتوانیم به صورت منطقی و اصولی به سمت جذب هوادار پیش برویم.

خبرنگاری درباره اینکه در ایران بخش خصوصی فقط هزینه می‌کند و همین امر باعث می‌شود پس از مدتی قید ادامه فعالیت در این رشته را بزند صحبت کرد که رئیسی‌کیا در این خصوص گفت: بنگاه‌های اقتصادی که زیر نظر مالکان باشگاه فعالیت می‌کنند، بسیار گسترده و متنوع هستند. هزینه‌های تبلیغاتی این مجموعه در سال کمتر از هزینه‌های اداره یک باشگاه نیست.

وی افزود: در واقع هزینه کردن در فوتبال با این شرایط توجیه دارد و تا به حال هم برندهای این مجموعه از جمله هواپیمایی فراز قشم و سورینت به واسطه حضور در فوتبال مطرح شده است. ولی اینکه باشگاه از محل فعالیت‌های خودش بخشی از هزینه‌ها را تامین کند لازمه‌اش این است که زمینه‌ها و برنامه‌هایش فراهم شود و از طرفی نگاه مجلس و دولت هم به سمت بخش خصوصی جلب شود و آنها را حمایت کنند.

مدیرعامل باشگاه ‌راه‌آهن تصریح کرد: باید امکاناتی نظیر ورزشگاه در اختیار باشگاه‌های خصوصی قرار بگیرد تا بتوانند از این راه هم درآمدزایی کنند. در واقع بقای بخش خصوصی چیزی نیست که فقط به ما مربوط شود. آمده‌ایم بمانیم اما این ماندن فقط به ما بستگی ندارد بلکه به عوامل دیگری بستگی دارد. ما برنامه‌ریزی و بررسی‌های لازم را انجام داده‌ایم زیرا نمی‌خواهیم فعالیت‌مان مقطعی باشد اما امیدواریم حمایت‌های قانونی هم وجود داشته باشد تا بخش خصوصی در ورزش ماندگار شود.

کد خبر 1718941

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha