به گزارش خبرگزاری مهر، محمد غفاری در جلسه هم اندیشی با نخبگان حوزوی استان اظهار داشت: هم اکنون فرصت بی سابقه ای در طول تاریخ انقلاب اسلامی ایران برای ما فراهم است که باید به بهترین نحو از آن استفاده کنیم.
وی افزود: علی رغم چالش ها و تهدیداتی که توسط دشمنان در حوزه های امنیتی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی فراروی نظام اسلامی بوجود آمده، پیشرفت های کشورمان در بخش های مختلف سیاسی، اقتصادی قابل تامل و بسیار حائز اهمیت است.
معاون سیاسی امنیتی استانداری خراسان رضوی گفت: حرکت در مسیر ولایت و وجود رهبری بی بدلیل به عنوان سکاندار انقلاب به عنوان بی نظیر ترین فرصت برای ایران اسلامی است که باید از این فرصت استفاده شود.
غفاری با اشاره به برنامه ریزی دشمن برای تغییر سبک زندگی و متزلزل کردن بنیان خانواده به عنوان مقدس ترین نهاد بیان کرد: باید در راستای تحکیم بنیان خانواده و تبیین نقش و جایگاه زنان در اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی بیش از گذشته تلاش کنیم.
معاون سیاسی امنیتی استانداری خراسان رضوی تصریح کرد: در این میان نقش خواهران در حوزه های علمیه در مهندسی فرهنگی بسیار تعیین کننده است که باید از این ظرفیت استفاده شود.
وی خواستار حضور موثر خواهران نخبه حوزه در مهندسی فرهنگی استان شد و گفت: با توجه به نیازهای پژوهشی استان در حوزه زنان می توان از ظرفیت نخبگان حوزوی بهره جست.
غفاری آسیب شناسی مسایل زنان به ویژه در مقوله های اجتماعی را از جمله ماموریت های نخبگان دانست و خواستار حضور موثر آنان در این حوزه شد.
معاون سیاسی امنیتی استانداری خراسان رضوی از آمادگی استان برای حضور و جذب نخبگان حوزوی در بدنه دولت خبر داد و گفت: از این امکان در دوایردولتی استفاده خواهد شد.
نظر شما