پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ مهر ۱۳۹۱، ۱۸:۵۸

طی بازدیدی/

راهکارهای رفع موانع طرحهای آبخیزداری کرج و طالقان ارائه شد

راهکارهای رفع موانع طرحهای آبخیزداری کرج و طالقان ارائه شد

کرج - خبرگزاری مهر: مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز از بازدید معاون آبخیزداری سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور از طرحهای آبخیزداری کرج و طالقان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، معاون آبخیزداری سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور در این بازدید با تاکید بر اجرای کیفی پروژه ها اظهار داشت: کنترل فرسایش خاک، پیشگیری و کنترل سیلاب‌ها در حوزه داخلی، شهری و اصلاح و کاربری اراضی آبخیزها از اهداف اصلی اجرای این پروژه‌ها است.

پرویز گرشاسبی افزود: با اجرای این پروژه‌ها ظرفیت‌های لازم به منظور ذخیره‌سازی نزولات آسمانی، کنترل رسوب و کاهش ورود آن به سد ها فراهم خواهد شد. در پایان معاون آبخیزداری سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور با ارائه راهکارهای اجرایی برای رفع و برطرف کردن موانع موجود توصیه های لازم را ارائه کرد.

معاونان جدید اداری و مالی و پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد کرج منصوب شدند

با صدور حکمی از طرف حاجی خانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، مصطفی مبلغی از اعضای هئیت علمی دانشکده مدیریت و حسابداری به سمت معاون اداری و مالی واحد کرج منصوب شد.همچنین طی حکمی جداگانه سید احسان شیرنگی از اعضای هیئت علمی دانشکده فنی و مهندسی این واحد دانشگاهی نیز به سمت معاون پژوهش و فناوری این واحد دانشگاهی منصوب شد. 
 
سالن تخصصی ژیمناستیک و تیراندازی در ناحیه یک کرج افتتاح شد

مدیر روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز خبر داد: سالن تخصصی ژیمناستیک شهید کلهر ناحیه یک کرج با تلاش های مدیریت و همکاران اداره، اداره کل و وزارت ورزش و جوانان با اعتبار یک میلیارد و نهصد و سی میلیون ریال افتتاح شد.
 
وی همچنین گفت: سالن تخصصی تیر اندازی بنت الهدی ناحیه یک کرج با تلاش های مدیریت و همکاران اداره افتتاح شده و آماده استفاده دانش آموزان و همکاران علاقه مند است.
 
وی افزود: در تجهیز این سالن مجهز اعتباری بالغ بر 670 میلیون ریال هزینه شده است.
کد خبر 1719935

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha