پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ مهر ۱۳۹۱، ۱۷:۲۰

بلوری خبر داد:

راه اندازی اینترنت پر سرعت در ورزشگاه آزادی/ حل مشکلات برای بازی‌های آینده

راه اندازی اینترنت پر سرعت در ورزشگاه آزادی/ حل مشکلات برای بازی‌های آینده

مسئول انفورماتیک مجموعه ورزشی آزادی از راه اندازی اینترنت پر سرعت در تمامی نقاط ورزشگاه آزادی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت مجموعه ورزشی آزادی، در آستانه انجام مسابقه تیم ملی فوتبال ایران و کره‌جنوبی در مسابقات مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل، با اعمال تغییرات اساسی در ساختار شبکه وایرلس مجموعه، ضمن برطرف کردن تمامی مشکلات قبلی در خصوص دسترسی به سرویس اینترنت در استادیوم یکصدهزار نفری و افزایش پهنای باند اختصاصی در این بخش، تمامی نقاط استادیوم تحت پوشش اینترنت پرسرعت قرار گرفت.

بلوری مسئول انفورماتیک ورزشگاه آزادی، ضمن بیان این مطلب افزود: در گذشته مشکلات متعددی در مورد دسترسی به سرویس اینترنت در استادیوم یکصدهزار نفری وجود داشت که علاوه بر نارضایتی خبرنگاران، عکاسان و اصحاب رسانه، اعتراض ناظران بین‌المللی را بدنبال داشته و در برخی موارد منجر به ارائه گزارشات نامطلوب در این خصوص شده است.

وی افزود: با نظر مساعد مدیریت محترم ورزشگاه و همکاری مطلوب شرکت ارائه کننده این سرویس در مجموعه، بر آن شدیم تا با اعمال تغییرات اساسی در ساختار دسترسی به این سرویس، مشکلات را حل کنیم و با ایجاد بستر مناسب با قابلیت اطمینان بالا، ضمن رفع مشکلات موجود، امکان دسترسی به این سرویس را در تمامی نقاط استادیوم فراهم آوریم.

مسئول انفورماتیک مجموعه ورزشی آزادی همچنین تاکید کرد: : بر همین اساس، اقدام به نصب گیرنده مایکروویو روی دکل استادیوم یکصدهزار نفری با یک فرکانس اختصاصی کردیم تا ضمن دریافت سرویس اینترنت بطور مستقیم و بدون واسطه، از تداخلات فرکانسی ناشی از رادیوهای گیرنده و فرستنده مختلفی مانند صدا و سیما، نیروی انتظامی و ... که در جریان مسابقات مورد استفاده قرار می‌گیرند، جلوگیری شود.

وی خاطرنشان کرد: در مرحله بعدی تمامی کابل‌های انتقال داده در مسیرهای صعب العبور که در سال‌های گذشته مستهلک شده بودند، تعویض و برای هر مسیر یک کابل پشتیبان نیز در نظر گرفته شد. ضمن آنکه تجهیزات مربوطه مانند Switch ، Router ، Access Point و ... نیز تعویض شدند.

بلوری تصریح کرد: برای دریافت هرچه بهتر سرویس اینترنت در جایگاه خبرنگاران و کنار زمین، یک رادیوی فرستنده قوی‌تری نصب شد تا مشکل آنتن دهی در محل‌های مورد نظر کاملاً مرتفع شد. ضمن آنکه با نصب چند فرستنده جدید در محل‌های دیگر، امکان دسترسی به اینترنت وایرلس، در مکان‌هایی که تحت پوشش نبودند، فراهم شده است.

وی با اظهار اینکه آنچه در گذشته وجود داشت، تنها امکان دسترسی خبرنگاران و عکاسان را به اینترنت وایرلس در جایگاه خبرنگاران، اتاق خبر و ضلع غربی زمین فراهم می‌کرد، ادامه داد: هم اکنون محل‌هایی که امکان دسترسی کامل و بدون قطعی را برای ایشان فراهم آورده، بسیار گسترده تر است.

مسئول انفورماتیک مجموعه ورزشی آزادی با اشاره به اینکه محل‌هایی که تحت پوشش کامل اینترنت پرسرعت وایرلس قرار گرفته‌اند، خاطرنشان کرد: تمامی نقاط جایگاه خبرنگاران، اتاق خبر، مدیاسنتر، اتاق گزارشگر صدا و سیما، VIP ، VVIP ، CIP ، هر چهار ضلع زمین، سکوهای تماشاگران طبقه اول، تمامی نقاط سالن کنفرانس، تمامی نقاط محل‌های تردد داوران و ناظرین AFC و FIFA و ورودی رختکن‌ها.

وی تاکید کرد: طبق توافق صورت گرفته پهنای باند در نظر گرفته شده برای مسابقات داخلی 4Mbps و برای مسابقات بین المللی 10 Mbps است که نسبت به قبل در حدود 5 برابر افزایش یافته است. ضمن آنکه طبق تعامل صورت گرفته با پیمانکار مربوطه مقرر شده است تا در جریان مسابقات، بصورت آماده به کار باشند تا در صورت افزایش تقاضا، این پهنای باند تا حد مقتضی افزایش پیدا کند.

بلوری با تاکید بر اینکه پیش بینی می‌شود تا دسترسی کاربران به اینترنت در جریان مسابقات فوتبال، بدون مشکل و به شکلی مطلوب فراهم شود، اظهار داشت: در جریان مسابقه تیم ملی کشورمان با کره‌جنوبی، با حجم درخواست غافلگیرکننده اینترنت از جانب خبرنگاران، عکاسان و سایر عوامل کشور میهمان مواجه شدیم، بطوریکه تنها عوامل صدا و سیمای این کشور، جهت ارتباط صوتی مستقیم تقاضای 20 Mbps پهنای باند اختصاصی از ما را داشتند.

وی اضافه کرد: همچنین تعداد کاربرانی که از این سرویس استفاده می‌کردند، به بیش از 120 نفر رسید که در نوع خود آمار قابل توجهی به شمار می‌رود. این در حالی است که در مسابقات داخلی این تعداد کمتر از 20 کاربر است.

مسئول انفورماتیک مجموعه ورزشی آزادی با اشاره به اینکه کشور کره‌جنوبی از لحاظ میانگین سرعت اینترنت در بین 5 کشور برتر دنیاست، خاطرنشان کرد: حجم بالای ارسال و دریافت داده‌ها توسط خبرنگاران کره‌ای به حدی بود که در جریان مسابقه، در برخی مقاطع به مشکلاتی برخوردیم که با حضور کارشناسان شرکت ارائه کننده سرویس اینترنت، این مشکلات حل شد.

وی با ابراز اطمینان از اینکه در مسابقات آتی هیچگونه مشکلی در مورد استفاده از اینترنت در استادیوم آزادی در خلال مسابقات نخواهیم داشت، گفت:
در مرحله بعدی پروژه ، راه اندازی Hot Spot به منظور سهولت دسترسی کاربران و ارسال پیامهای مناسبتی ، ایجاد رمز عبور اختصاصی با پهنای باند ثابت و تعریف شده برای هر کدام از کاربران با توجه به نیاز و افزایش قابلیت اطمینان شبکه اینترنت ، در دستور کار می باشد.

کد خبر 1722571

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha