پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ مهر ۱۳۹۱، ۱۲:۴۲

بنی‌احمدی با مهر مطرح کرد:

نمایش پیامدهای ناشی از موقوفه خواری در قالب هنر هفتم در جشنواره وقف

نمایش پیامدهای ناشی از موقوفه خواری در قالب هنر هفتم در جشنواره وقف

کرج – خبرگزاری مهر: مدیرکل اوقاف وامور خیریه البرز گفت: در سومین دوره جشنواره وقف چشمه همیشه جاری در بخش فیلم و فیلمنامه پیامدهای ناشی از موقوفه خواری در قالب هنر هفتم بازگو می شود.

حجت الاسلام ابوالفضل بنی احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب اظهار داشت: این جشنواره در قالب فیلم و فیلمنامه با هدف بستر سازی مناسب در جهت گسترش فرهنگ وقف از طریق تولید فیلم و آثار هنری، ایجاد نگرشی جدید به وقف از جنبه های مختلف فرهنگی هنری و پرداختن به آثار و برکات اجتماعی و فرهنگی وقف و پیامدهای ناشی از موقوفه خواری از طریق هنر هفتم برگزار می شود.

وی تصریح کرد: علاقمندان شرکت در مسابقات می توانند در موضوعات آثار و برکات وقف، افزایش فضای معنوی و دینی در پرتو وقف، تاریخچه وقف در اسلام، معرفی و شخصیت شناسی واقفین، واکاوی نیات واقفین، آثار سوء موقوفه خواری و پیامدهای ناشی از آن، چشم انداز آینده وقف، نهادینه نمودن فرهنگ وقف در بین عموم مردم، وقف و نیازهای روز جامعه و دیگر عناوینی که به نوعی درونمایه آن به وقف و موقوفات پرداخته شده است.

وی با اشاره به اینکه این مسابقات در دو بخش عادی و ویژه برگزار می شود افزود: در بخش عادی فیلم های مستند تا 40 دقیقه، انیمیشن تا 30 دقیقه و فیلم های داستانی برگزار می شود.

حجت الاسلام بنی احمدی یادآور شد: به جهت حمایت از استعدادهای جوان و ترغیب فیلمسازان متعهد و نوگرا، در بخش ویژه فیلمهای سه دقیقه ای به صورت مجزا داوری خواهند شد.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان البرز خاطرنشان کرد: فیلم سازان باید آثار خود را از طریق پست پیشتاز به دبیرخانه مرکزی به آدرس تهران –خیابان حافظ – خیابان نوفل لوشاتو سازمان اوقاف و امور خیریه ارسال کنند.

کد خبر 1724009

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha