پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ مهر ۱۳۹۱، ۱۶:۱۴

بهبهانی:

ساخت و ساز مهندسی ساختمان در اصفهان مطلوب تر شده است

ساخت و ساز مهندسی ساختمان در اصفهان مطلوب تر شده است

اصفهان – خبرگزاری مهر: رئیس کمیسیون عمران، شهرسازی و معماری شهر اصفهان گفت: ساخت و ساز های مهندسی پس از سال 1380 به بعد در اصفهان رشد خوبی را به همراه داشته و فضای مطلوبی به خود گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی بهبهانی ظهر شنبه در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با اذعان براینکه در شهر اصفهان اصول ساخت و ساز از سال 1380 به بعد رشد خوبی داشته است، اظهار داشت: متاسفانه در گذشته شاهد ایجاد ضررهای ساخت و ساز به دلیل عدم رعایت اصول مهندسی در ساختمان سازی اصفهان دیده می شد که این مساله از سال 1380 به بعد با اصلاح ساختارها با رشد مثبتی در ساخت و ساز طبق اصول مهندسی همراه بود.

وی تصریح کرد: متاسفانه مدت‌ها است، مشاهده می کنیم افرادی شناسنامه دار و ذیصلاح در صنعت ساختمان حضور پیدا کرده و سرچشمه این مشکل را می توان به حضور مجریان بی کفایت در بخش ساختمان سازی دانست.

رئیس کمیسیون عمران، شهرسازی و معماری شهر اصفهان در بخش دیگر صحبتهای خود با اعلام این مطلب که نمونه ساخت وساز غیر اصولی در زلزله آذرباییجان بازتاب گسترده ای داشت، افزود: ساخت و ساز غیر اصولی در مناطق زلزله زده باعث ایجاد خسارتهای جبران ناپذیر شد که تنها تعداد معدودی خانه توانستند که از این زلزله به دلیل ساخت و ساز اصولی و مهندسی خسارتی دجار آنها نشود.

پیشرفت فیزیکی 60 درصدی بنیاد مسکن اصفهان در مناطق زلزله زده

وی با اشاره به بازدید اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان از مناطق زلزله زده گفت: در بازدیدی که از مناطق زلزله زده همراه با اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان صورت گرفت با پیشرفت فیزیکی 60 درصدی بنیاد مسکن اصفهان در ساخت و ساز می توان امیدوار بود که در شروع فصل سرما مردم این مناطق به منازل راهی شوند.

به گفته بهبهانی حضور خیرین اصفهانی در بازدید و بعضا کمک مالی به ساخت و ساز باعث شده تا روند کارها به نحو مطلوب صورت پذیرد.

بیش از نیاز فارغ التحصیل در مهندسی ساختمان داریم

وی در بخش دیگر صحبتهای خود با اشاره به اینکه خروجی دانشگاهها در رشته مهندسی ساختمان نسبت به بازار کار بیشتر است، اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که در بخش مهندسی ساختمام به وضوح حس می شود حضور قشر کثیر دانشجو در آزمون های ورودی سازمان نظام مهندسی است که تعداد این افراد نسبت به سال گذشته با افزایش یک هزار نفری روبرو بوده و به جمعیت 3 هزار و 500 نفر رسیده است که بعضا گنجایش اصفهان در پذیرش مهندس ساختمان به دلیل افت کار کمتر از این تعداد است در سال آینده نیز پیش بینی می شود که با افزایش 2 هزار نفری روبرو باشیم که باید این مساله برای بهبود از سوی مسئولین برای ایجاد بازار کار دانشجویان رسیدگی شود.

رئیس کمیسیون عمران، شهرسازی و معماری با انتقاد بر این مطلب که هنوز کسری پارکینیگها به شورای اسلامی شهر اعلام نشده است، گفت: هنوز خبری مبنی بر لایحه کسری پارکینگها به شورای اسلامی اسلامی شهر اعلام نشده است و باید در این مورد اقدامات لازم سریعتر انجام گیرد.

کد خبر 1724328

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha