پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ آبان ۱۳۹۱، ۱۱:۳۸

رحیمی:

28 هزار دانش آموز کاندیدای عضویت در شوراهای دانش آموزی خراسان شمالی شدند

28 هزار دانش آموز کاندیدای عضویت در شوراهای دانش آموزی خراسان شمالی شدند

بجنورد - خبرگزاری مهر: معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: بیش از 28 هزار دانش آموز کاندیدای عضویت در شوراهای دانش آموزی مدارس این استان شدند.

محمدرضا رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه پانزدهمین دوره انتخابات شوراهای دانش آموزی مدارس، چهارشنبه سوم آبان ماه در دوره‌های مختلف تحصیلی به صورت همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود، تصریح کرد: در خراسان شمالی نیز انتخابات شوراهای دانش آموزی در هزار و 780 آموزشگاه فعال در استان اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه در این دوره از انتخابات تعداد 28 هزار و 500 دانش آموز داوطلب عضویت در شوراهای دانش آموزی استان شده‌اند، افزود: در پایان انتخابات تعداد 13 هزار و 808 نفر به عنوان اعضای این شورا انتخاب می‌شوند که از این تعداد 10 هزار و 208 نفر به عنوان اعضای اصلی و سه هزار و 600 نفر نیز به عنوان علی البدل ساماندهی خواهند شد.

رحیمی با اعلام اینکه تعداد اعضای شوراهای دانش آموزی در مدارس بر اساس مقطع تحصیلی و تعداد دانش آموزان تعیین می‌شود، اظهار داشت: بر اساس آیین نامه شوراهای دانش آموزی کشور، در مقطع ابتدایی به ازای هر 100 نفر دانش آموز، پنج نفر عضو اصلی و دو نفر نیز به عنوان اعضای علی البدل شورا انتخاب می‌شوند.

به گفته وی در مقاطع راهنمایی و متوسطه نیز به ازای هر 250 نفر دانش آموز هفت نفر عضو اصلی و دو نفر عضو علی البدل شورای دانش آموزی انتخاب خواهند شد.

این مسئول در ادامه با اشاره به اقدامات انجام شده برای برگزاری این انتخابات در مدارس استان عنوان کرد: در حال حاضر 100 هزار تعرفه انتخاباتی چاپ و در بین مدارس استان توزیع شده و علاوه بر آن ضمن ساماندهی ستادهای برنامه ریزی و اجرا، ستادهای نظارت بر انتخابات نیز در مناطق آموزشی راه اندازی شده است.

وی افزود: انتخابات شوراهای دانش آموزی ساعت نه صبح چهارشنبه هفته جاری در مدارس نوبت صبح استان آغاز می‌شود و در تعداد محدودی از مدارس خراسان شمالی که در نوبت عصر دایر هستند نیز انتخابات ساعت 14 آغاز خواهد شد.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی در پایان تصریح کرد: در سال تحصیلی جاری 168 هزار دانش آموز در هزار و 780 آموزشگاه استان در سه مقطع ابتدایی، راهنمایی و متوسطه مشغول تحصیل هستند.

کد خبر 1725685

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha