به گزارش خبرگزاری مهر، محمد غفاری در جلسه هماهنگی برنامه های هفته بزرگداشت پدافند غیر عامل استان اظهار کرد: استکبارجهانی در جنگ هوشمند به دنبال ایجاد شکاف بین مردم و نظام اسلامی،قرار دادن مردم در برابر مسوولان وایجاداختلاف دربین مسوولان ا ست.
وی ادامه داد: تضعیف جایگاه نظام در عرصه داخلی و جلوگیری از محوریت آن در موضوع سوریه و بیداری اسلامی با جدیت از سوی دشمنان دنبال می شود.
غفاری با بیان این که تهاجمات دشمن علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دو رویکرد سخت و نرم دارد؛ افزود: در شرایط کنونی اتخاذ رویکرد جنگ سخت از سوی دشمنان غیر محتمل است.
وی اضافه کرد: استفاده از ابزار نظامی برای مقابله با تهدیدات دشمنان، پدافند عامل و بهره گیری از ابزار های غیر نظامی ، ازجمله روش های فرهنگی، پدافند غیر عامل نام دارد.
وی تاکید کرد: صحیح ترین روش برای مقابله با روش های خصمانه علیه جمهوری اسلامی ایران پدافند غیر عامل است.
گفتنی است، هفته بزرگداشت پدافند غیر عامل ششم تا دوازدهم آبان ماه است.
نظر شما