به گزارش خبرنگار مهر، وحید میرزائی پیش از ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: طی چهار نشست منطقه ای که قبل از جشن عاطفه ها با حضور مدیران شهرستان ها داشته ایم سیاست های کاری از جمله شیوه های جمع آوری و کمک به نیازمندان را عنوان کردیم .
میرزائی در ادامه گفت: برگزاری جشن عاطفه ها در روز ولادت امام رضا( ع) در خوب برگزار شدن این جشن عاطفه ها بسیار موثر بود.
این مسئول در ادامه گفت: امسال درآمدهای حاصل از جشن عاطفه ها نسبت به سال گذشته 155 درصد رشد داشته است.
میرزائی با بیان اینکه سال گذشته برآورد هدایای نقدی و غیر نقدی جشن عاطفه ها دو میلیارد و 500 میلیون ریال بود، افزود: میزان کمک های مردمی کرمان برای جشن عاطفه های امسال شش میلیارد و 429 ریال است.
وی همچنین تصریح کرد: از میزان درآمد گفته شده دو میلیارد و 800 میلیون ریال تنها از مدارس استان کرمان و شهرستان های آن جمع آوری و صرف دانش آموزان نیازمند همان مدارس شده است.
میرزائی از جمله کمک های اهدا شده در مدارس را لوازم التحریر، کتب آموزشی و پوشاک نام برد که این کمک ها غیر از دانش آموزان تحت پوشش شامل دانش آموزان نیازمند دیگر نیز بوده است.
وی در ادامه تصریح کرد: در پایگاه های دیگر غیر از مدارس سه میلیارد و 600 میلیون ریال نیز جمع آوری شده است.
نظر شما