پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳ آبان ۱۳۹۱، ۱۸:۳۴

رحمانی:

7479 مورد بازرسی از کارگاه های کرمان طی سال جاری انجام شد

7479 مورد بازرسی از کارگاه های کرمان طی سال جاری انجام شد

کرمان - خبرگزاری مهر: مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان با بیان اینکه بازرسان این اداره کل به منظور حفظ و صیانت از نیروی کار در شش ماهه نخست امسال بیش از 7479 مورد بازرسی را از کارگاههای استان انجام داده اند گفت: این تعداد در مقایسه با مدت مشابه پارسال بیش از 28 درصد رشد داشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن رحمانی یکی از دلایل رشد آمار بازرسی کار این اداره کل را اجرای صحیح آیین نامه دور کاری دانست و افزود: در این اداره کل آیین دورکاری به نحو صحیح و دقیق اجرا می شود.

وی با اشاره به نقش آموزش در بالا بردن سطح آگاهی کارگران وکارفرمایان در راستای کاهش حوادث ناشی از کار گفت : در نیمه نخست امسال افزون بر 13300نفر ساعت آموزش برای کارگران وکارفرمایان استان ارائه شده است که این مقدار نیز در مقایسه با مدت مشابه پارسال بیش از 11 درصد افزایش داشته است.

مدیر کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان به اهمیت تشکیل کمیته های حفاظت وبهداشت کار درکارگاههای بالای 25 نفر اشاره کرد وگفت: در حال حاضر 268 کمیته در استان فعال است که این تعداد در مقایسه با نیمه نخست پارسال 26 درصد افزایش داشته است.

رحمانی از افزایش 32 درصدی بازرسیهای ادواری اداره بازرسی کار ؛ طی شش ماهه نخست امسال در استان خبر داد و افزود: در این مدت افزون بر 6190  مورد بازرسی ادواری صورت گرفته است.

اداره بازرسی کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم اکنون با 28 بازرس کار مشغول به فعالیت است.

کد خبر 1728086

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha