به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ غلامعباس غلام زاده صبح شنبه در جمع خبرنگاران لرستان اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تا کنون 39 باند تهیه و توزیع انواع مواد مخدر در استان لرستان متلاشی شده است.
وی با اشاره به میزان کشف مواد مخدر از ابتدای امسال تا کنون بیان داشت: از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از یک تن و 37 کیلوگرم انواع مواد مخدر توسط نیروی انتظامی لرستان کشف و ضبط شده است.
جانشین فرماندهی انتظامی استان لرستان تصریح کرد: این میزان کشف و ضبط مواد مخدر در لرستان نسبت به سال گذشته دو درصد افزایش داشته است.
سرهنگ غلام زاده ادامه داد: در سال گذشته بیش از یک تن و 19 کیلوگرم انواع مواد مخدر توسط نیروی انتظامی استان لرستان کشف شده است.
وی همچنین به دستگیری هزار و 266 نفر قاچاقچی مواد مخدر از ابتدای سالجاری تا کنون خبر داد و گفت: از ابتدای سالجاری تا کنون بیش از شش هزار نفر معتاد در استان لرستان توسط نیروی انتظامی استان جمع آوری شده است.
جانشین فرماندهی انتظامی استان لرستان یادآور شد: برخی از این معتادان تاکنون چندین بار توسط نیروی انتظامی جمع آوری شده اند.
نظر شما