پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ آبان ۱۳۹۱، ۱۳:۲۴

رییس نمایشگاه اعلام کرد:

برگزاری دهمین نمایشگاه کتب کاربردی و دانشگاهی با سیاست‌های انقباضی

برگزاری دهمین نمایشگاه کتب کاربردی و دانشگاهی با سیاست‌های انقباضی

رئیس دهمین نمایشگاه بین‌المللی کتب کاربردی و دانشگاهی از برگزاری این دوره از نمایشگاه با سیاست‌های انقباضی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد میرزابابایی رئیس دهمین نمایشگاه بین‌المللی کتب کاربردی و دانشگاهی گفت: نمایشگاه کاربردی در شرایطی وارد دهمین دوره برگزاری خود می‌شود که نوسانات ارزی و افزایش کم سابقه هزینه­ها، اعضای انجمن را بر آن داشته تا با اعمال سیاست‌های انقباضی تلاش کنند تا علاوه بر برگزاری نمایشگاه در این شرایط پیچیده، از بار اثرات سوء مالی آن بر اعضاء، شرکت کنندگان و مخاطبان نمایشگاه تا حد ممکن بکاهند.

وی افزود: به همین دلیل یک روز از مجموع روزهای برگزاری نمایشگاه کاسته شده و نمایشگاه چهار روزه برپا خواهد شد.

وی ادامه داد: به دلیل نوسانات ارزی امکان تعیین نرخ ارز با فاصله زمانی زیادی از آغاز برگزاری نمایشگاه وجود ندارد و انجمن نرخ واحد ارز را برای نمایشگاه مقارن با آغاز نمایشگاه تعیین خواهد کرد و در نرم افزار فروش، اعمال خواهد کرد، بنابراین قیمت‌ها در سایت انجمن صرفا به صورت ارزی نمایش داده خواهد شد.
 
میرزابابایی با بیان این‌که این نمایشگاه به عنوان بزرگترین نمایشگاه بین‌المللی کتاب پس از نمایشگاه کتاب تهران، دهمین دوره برگزاری خود را پیش رو دارد، گفت: نمایشگاه کتب کاربردی در یک دهه فعالیت، به خوبی توانسته است به پیشرفت کمی و کیفی قابل قبولی دست یابد، این نمایشگاه، همه‌ ساله با افزایش تعداد عناوین، بهبود کیفیت عرضه و فروش کتب، ارتقای روش‌های اطلاع رسانی و همکاری با سایر سازمان‌ها، نهادها و  دستگاه‌های مختلف تلاش کرده تا با رویکردی مشتری ­مدار، سطح رضایتمندی مخاطبان نمایشگاه را بهبود بخشد.
 
وی افزود: برگزاری نمایشگاه به عهده انجمن فرهنگی ناشران بین المللی ایرانیان است که متشکل از شرکت‌های فعال و دارای نمایندگی‌های معتبر از ناشران بین­المللی است و حجم عمده عملیات عرضه کتاب‌های خارجی در ایران توسط اعضای این انجمن انجام می‌شود.
 
میرزابابایی با بیان این‌که سایت انجمن به نشانیwww.anjomannasheran.com  جدیدترین اخبار و رویدادهای این رخداد فرهنگی را منعکس خواهد کرد، گفت: از مهمترین خدماتی که این سایت به مراجعه‌کنندگان ارایه می‌کند می‌توان به جستجوی تمام عناوین عرضه شده در نمایشگاه با امکان نمایش اطلاعات جزئی کتاب، امکان جستجوی موضوعی تمام عناوین، امکان دریافت فهرست اکسل تمام کتاب‌ها، اطلاع رسانی اخبار نمایشگاه و آشنایی با سوابق انجمن و اعضای آن اشاره کرد.
 
دهمین نمایشگاه بین‌المللی کتب کاربردی و دانشگاهی 28 آبان ماه  تا یکم آذر ماه1391 در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، واقع در خیابان حجاب برگزار می‌شود.
کد خبر 1730404

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha