علی آقا فرهادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: در شش ماهه نخست سال جاری 441 مورد استعلام در زمینه استقرار و بهره برداری واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی به این اداره کل ارسال شده که با بیش از 91 درصد از استعلام های استقرار موافقت شده است.
وی تصریح کرد: از 441 استعلام دریافت شده 229 مورد مربوط به استقرار و تاسیس واحدهای صتعتی بوده که با 209 مورد آن موافقت شده است.
فرهادی بیان کرد: همچنین 179 مورد استعلام در زمینه بهره برداری مورد موافقت این اداره کل قرار گرفته است که کل استعلام دریافتی در این زمینه 212 مورد بوده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قزوین یادآور شد: این موافقت ها در راستای تحقق بخشیدن به فرمایشات مقام معظم رهبری که سال جاری را با شعار "سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی" نام گذاری کردند و همچنین کمک به پیشرفت و آبادانی استان و ایجاد اشتغال صورت گرفته است.
فرهادی عمده دلایل عدم موافقت در مرحله استقرار را مغایرت محل استقرار واحد درحال تاسیس با ضوابط و آیین نامه های مصوبه هیئت وزیران از جمله نداشتن فاصله کافی از مناطق مسکونی و حریم شهر و روستا اعلام کرد.
وی در پایان گفت: عدم مدیریت صحیح عوامل آلاینده اعم از فاضلاب صنعتی یا آلایندگی هوا و آلودگی صوتی، و یا ایجاد نکردن فضای سبز مکفی از دلایل عدم موافقت در مرحله بهره برداری بوده است.
نظر شما