به گزارش خبرگزاري مهر دكتر مقدم مديرعامل جمعيت هلال احمر استان قم گفت: اين جمعيت در سال 83 تعداد 55 هزار و 986 نفر را تحت آموزش امداد و كمكهاي اوليه قرار داد كه از اين تعداد 29 هزار و 361 نفر را برداران 26هزار و 625 نفر را خواهران تشكيل مي دهند.
در بخش جوانان نيز 6 كانون دانشجويي با 1200 نفر عضو، 200 كانون دانش آموزان، ده هرا نفر روز و در بخش آزاد 8 هزار و 600 نفر از دختران و پسران قمي عضو جوانان هلال احمر مي باشند كه در قالب طرحها و برنامه هاي پيشنهادي خود به ارائه خدمات بشر دوستانه مي پردازند.
دكتر حبيب مقدم افزود: در بخش معاونت درمان و توانبخشي نيز 10 هزار و 800 نفر از زائران بيت اله الحرام در سال 83 توسط اين بخش بر عليه بيماري مننژيت و 2 هزار و 450 نفر عليه بيماره آنفلونزا واكسينه شدند.
همچنين 34 هزار و 708 نفر نيز با شركت در كلاسهاي مركز مشاوره بيماريهاي رفتاري هلال احمر با بيماريهاي ايدز، اعتياد و هپاتيت و راههاي پيشگيري و درمان آن آشنا شدند.
در قسمت داوطلبان نيز در سال 83 بيش از 490 ميليون ريال مستمر و كمكهاي درماني به افراد تحت پوشش پرداخت گرديده است. همچنين مبلغ 167 ميليون ريال وام قرض الحسنه شامل وام درمان، تحصيلي، ازدواج و ديه به مددجويان پرداخت شده است. اتباع بيگانه نيز 139 ميليون ريال كمك از اين جمعيت دريافت نموده اند.
دكتر حبيب مقدم با اشاره به طرحها و برنامه هاي سال 84 گفت: جمعيت هلال احمر استان قم ضمن توجه به فعاليتهاي امدادي درماني توجه خاصي به جوانان استان دارد كه نمونه بارز آن راهيابي تيم فوتبال نوجوانان هلال احمر به ليگ دسته يك كشور در اواخر سال 83 مي باشد.
نظر شما