به گزارش خبرنگار مهر امیر نظری ظهر چهارشنبه در مراسم نواختن زنگ استکبارستیزی در مدارس زنجان، گفت: سه واقعه تاریخی در یومالله سیزده آبان در سالهای متفاوت رخ داده است که در هر سه اینها ردپای استکبار جهانی دیده میشود، به همین مناسبت یومالله سیزده آبان روز مبارزه با استکبار نامیده شده است.
وی افزود: یکی از وقایع تاریخی که در یومالله سیزده آبان اتفاق افتاد مبارزه امام خمینی(ره) با لایحه مصونیت قضایی مستشاران آمریکایی در سال 1343 بود که منجر به تبعید ایشان به ترکیه شد.
نظری افزود: در سیزدهم آبانماه 57 جمعی از دانشجویان و دانشآموزان مؤمن و انقلابی سفارت آمریکا در ایران را که تبدیل به لانه جاسوسی آمریکا شده بود را تسخیر کردند که با تحسین و تقدیر رهبر کبیر انقلاب روبرو شد و ایشان از این واقعه با نام "انقلاب دوم" یاد میکردند.
وی اظهار کرد: پس از ترور شخصیتهای سیاسی، تحمیل جنگ 8 ساله و تهاجم فرهنگی هم اکنون استکباران غربی با تهاجم اقتصادی و تریح کالاها سعی در به زانو درآوردن ملت ولایت مدار ایران دارند و تحریم دارویی، بدترین نوع تحریم و ظالمانهتر از تحریم آب در صحرای کربلاست.
نظری افزود: تا روزی که وعده قرآنکریم محقق شود و امت اسلام به پیروزی رسد و شاهد نابودی استکبار غرب باشیم هر سال مراسم روز مبارزه با استکبار باشکوهی بیش از پیش برگزار خواهد شد.
رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک زنجان، دیگر سخنران این برنامه گفت: مطابق آیات قرآنمجید، خداوند سبحان، به طاغوت اجازه حاکمیت بر مسلمانان را نداده و مسلمانان را نیز از پذیرش سلطه ستمگران منع کرده است و دلیل اصلی مبارزه ما با استکبار هم همین است.
جلال گنجی افزود: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودهاند، مسئله انرژی هستهای برای استکبار بهانهای بیش نیست زیرا این مسئله به تازگی در ایران اسلامی مطرح شده است حال اینکه دشمنی استکبار با جمهوری اسلامی ایران از اولین روز مشکل این نظام آغاز شده است.
گنجی ادامه داد: مردم مسلمان و ولایتمدار ایران هرگز اجازه نخواهند داد قوانین ضد بشری غرب در کشور ما عملیاتی شود تا وقتی که ما مسلمان هستیم و به ارزشهای اسلامی پایبندیم استکبارگران با ما مخالفت خواهند کرد و ما نیز تا زمانی که استکبارگران غربی دست از تفکر ددمنشانه خود برندارند حاضر به سازش با آنها نیستیم.
نظر شما