پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۰ آبان ۱۳۹۱، ۱۸:۴۴

آریانپور خواستار شد:

زمینه حضور روابط عمومیهای لرستان در "کنگره جهانی روابط عمومی" فراهم شود

زمینه حضور روابط عمومیهای لرستان در "کنگره جهانی روابط عمومی" فراهم شود

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری لرستان گفت: مدیران استان زمینه حضور و مشارکت دست اندرکاران روابط عمومی دستگاه متبوع خود را در دومین کنگره جهانی کارگزاران مسلمان روابط عمومی فراهم کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد آریانپور در این رابطه گفت: دومین کنگره جهانی "کارگزاران مسلمان روابط عمومی" با شرکت طیف وسیعی از صاحبنظران، اندیشمندان، نخبگان، مدیران و کارشناسان صاحب نام روابط عمومی در کشورهای اسلامی به میزبانی ایران در تاریخ 18 و 19 آذر ماه سال جاری در تهران برگزار می شود.

وی افزود: این کنگره با هدف بحث و تبادل نظر و استفاده از تجربیات موفق کشورهای مسلمان در مبحث روابط عمومی و در راستای ارتقای سطح هنر هشتم با برنامه های جانبی برگزار می شود.

دبیر شورای اطلاع رسانی و دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی های استان اظهار داشت: به طور کلی آشنایی با جدیدترین دستاوردهای علمی و عملی در مبحث روابط عمومی و تبلیغات در کشورهای مسلمان از اهداف این کنگره است.

آریانپور ارائه راهکارهای جدید و تجربه های موفق در عرصه روابط عمومی، کمک به رشد کمی و کیفی و افزایش اثر بخشی فعالیت های روابط عمومی، شناسایی و معرفی استعدادها و توانمندیهای تخصصی و حرفه ای روابط عمومی، آموزش و تقویت فرهنگ تحقیق و کنکاش و برنامه ریزی هدفمند در حوزه روابط عمومی، ایجاد فضای رقابتی سالم و با نشاط بین روابط عمومی ها و ... را از مهمترین اهداف این کنگره برشمرد.

وی گفت: امید است که مدیران ادارات استان به این مبحث توجه ویژه ای داشته باشند و زمینه حضور و مشارکت مسئولین و کارشناسان روابط عمومی دستگاههای متبوع را در کنگره فراهم کنند.

آریانپور گفت: مکاتباتی هم در این زمینه با مدیران استان صورت گرفته و امیدواریم حضور دست اندرکاران روابط عمومی استان در این کنگره به ارتقای مبحث روابط عمومی و تبلیغات در استان منجر شود.

نماینده رسمی دومین کنگره جهانی کارگزاران مسلمان روابط عمومی در استان عنوان کرد: در این کنگره با شکوه جهانی که با موضوع "روابط عمومی اسلامی" برگزار خواهد شد مسائل مختلف جهان اسلام از دیدگاه روابط عمومی و توقعات و انتظاراتی که از کارگزاران مسلمان روابط عمومی در صحنه های مختلف ملی، منطقه ای و بین الملل موجود است و پیش بینی می شود مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

وی افزود: دومین کنگره جهانی کارگزاران مسلمان روابط عمومی با مشارکت اتحادیه روابط عمومی آسیا، انجمن جهانی کارگزاران مسلمان روابط عمومی، دانشگاه های خارجی و داخلی از جمله دانشگاه تهران، علامه طباطبایی، امام صادق(ع)، آزاد اسلامی، سوره، الزهرا و کمیسیون ملی یونسکو در ایران همچنین هشت انجمن شاخص روابط عمومی در کشور ایران برگزار می شود.

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل استانداری لرستان گفت: نکته ای که بسیار با اهمیت و قابل توجه است این است که از طرف معاونت ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور نیز برای مشارکت کارشناسان و مسئولین روابط عمومی های وزارتخانه ها، استانداریها و سازمانهای سراسر کشور به منظور استفاده از دستاوردهای علمی و تجارب عملی این فرصت مغتنم تأکید شده است.

آریانپور ادامه داد: با این تفاسیر انتظار می رود روابط عمومی های استان در این کنگره ارزشمند و جهانی مشارکت و حضور فعال داشته باشند و در این راستا مکاتباتی هم با مدیران استان و روابط عمومی های استان در این زمینه صورت گرفته است.

وی گفت: برنامه جانبی دومین کنگره جهانی کارگزاران مسلمان روابط عمومی شامل برگزاری نمایشگاه، معرفی روابط عمومی های برتر و اهدای جوایز و لوح های یادبود، چاپ و انتشار ویژه نامه خبری، چاپ و انتشار ویژه نامه تبلیغاتی، قدردانی از پیشگامان روابط عمومی ایران و ... است.

بنابر این گزارش اولین کنگره جهانی کارگزاران مسلمان روابط عمومی سال گذشته در کشور مالزی برگزار شد.

کد خبر 1733494

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha