پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۴ آبان ۱۳۹۱، ۱۰:۵۵

تبعات طوفان سندی ادامه دارد؛

بحران شدید سوخت در نیویورک/ کنسرت 23 میلیون دلاری برای آسیب دیدگان

بحران شدید سوخت در  نیویورک/ کنسرت 23 میلیون دلاری برای آسیب دیدگان

با وجود گذشت چندین روز از طوفان سهمگین سندی هنوز شرایط در نیویورک به حالت عادی بازنگشته است؛ جایگاههای سوخت تعطیل شده ، مترو هنوز کاملا خدمات نمی دهد و ساکنان شهر همچنان در شوک طوفان قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، بسیاری از جایگاههای سوخت در نیویورک همچنان از ارائه خدمات به مردم به علت نداشتن سوخت خودداری می کنند.

بنابر این گزارش با وجود گذشت چندین روز از طوفان  سندی همچنان 38 درصد از جایگاههای سوخت نیویورک سوخت ندارند. کمبود سوخت باعث شده این جایگاهها تعطیل شوند و از ارائه خدمات به مردم خودداری کنند.

از سوی دیگر، بلومبرگ شهردار نیویورک روز گذشته در اظهاراتی از تعویق مسابقات دوی ماراتون در نیویورک به علت تبعات ناشی از طوفان سندی خبر داد.

این در حالی است که مترو نیویورک هنوز کاملا فعالیتهای خود را در تمامی خطوط از سرنگرفته است. اندرو کومو فرماندار نیویورک روز گذشته اعلام کرد: هم اکنون مترو نیویورک به طور 80 درصدی فعال شده است.

به گزارش شبکه خبری فاکس  29، وی عدم فعالت کامل متروی نیویورک را ناشی از نفوذ آب به خطوط زیرزمینی مترو که در پی طوفان سندی ایجاد شد، دانست.

گزارشها حاکی از آن است که در پی این طوفان، همچنان 2 میلیون شهروند آمریکایی در سواحل شرقی این کشور برق ندارند.

از سوی دیگر، جمعی از هنرمندان آمریکایی با برگزاری کنسرت هایی قریب به 23 میلیون دلار برای آسیب دیدگان طوفان کمک جمع آوری کرده اند.

خاطرنشان می شود برخی منابع تاکید دارند که خسارات ناشی از طوفان سندی به بیش از 25 میلیارد دلار خواهد رسید و این طوفان پس از کاترینا که 45 میلیارد دلار ضرر بر جا گذاشت، دومین طوفان شدید در تاریخ آمریکا لقب می گیرد.

کد خبر 1735172

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha