پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ آبان ۱۳۹۱، ۸:۵۷

ظفری:

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه از ضروریات است

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه از ضروریات است

مانه و سملقان - خبرگزاری مهر: معاون فرماندار مانه و سملقان گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و تبیین آن برای نسل جوان از ضروریات است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی ظفری دوشنبه شب در جلسه کارگروه فرهنگ ایثار و شهادت با اشاره به برنامه ریزی و تلاش‌های دشمنان نظام اسلامی افزود: دشمن به دنبال کم رنگ کردن فرهنگ ایثار و شهادت در بین جوانان است و بنابراین ضرورت دارد که رشادت‌ها و ایثارگری‌های 8 سال دفاع مقدس برای جوانان تبیین شود.

وی با بیان اینکه عزت، افتخار و اقتدار نظام اسلامی مدیون رشادت‌ها و ایثارگری‌های جوانان این مرز و بوم است افزود: نمونه بارز این رشادت‌ها در شهرستان مانه و سملقان، روستای  شهید پرور چخماقلو است که امروز به عنوان روستای نمونه کشوری، مایه افتخاراستان و شهرستان است.

ظفری یاد آور شد: هرچند که در دوران 8 سال دفاع مقدس و در بیش از دو دهه قبل جوانان این روستا از تمام امکانات رفاهی و فرهنگی محروم بودند اما با عشق به ولایت و نظام اسلامی و با ایمان و اعتقادی کامل، در راه دفاع از اسلام عازم جبهه‌های نبرد شدند و جان عزیز خود را تقدیم نظام اسلامی کردند.

مسئول دفتر امام جمعه آشخانه نیز در این جلسه اهداف شهدا را حفظ نظام اسلامی و پیروی از ولایت خواند و گفت: دشمنان نظام اسلامی به ویژه استکبار جهانی و برخی از فتنه گران داخلی با تلاش‌های مذبوحانه خود به دنبال حذف ارزش‌هایی هستند که حاصل خون مطهر شهیدان است.

حجت الاسلام عبدالله پیرنیا افزود: باید تلاش کنیم تا با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و حفاظت و صیانت از ارزش‌های ناب اسلامی، جوانان و آینده سازان کشور را با این فرهنگ آشنا و دشمن را در رسیدن به اهداف شومی  که در سر می‌پروراند ناکام کنیم.

روستای چخماقلو از توابع بخش مرکزی شهرستان مانه و سملقان با جمعیت یک هزار و 200 نفر، در دوران دفاع مقدس 31 شهید و 25 جانباز تقدیم نظام اسلامی کرده است.

کد خبر 1736819

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha